Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob zbog parkirališnog mjesta u zagrebačkoj Martićevoj ulici

Pretučeni taksist: Bišćan mi je glavom razbio nos i arkadu

bišćan
VL
Autori: Robert Junaci, Marina Škalić/VLM, Sonja Hoffman
01.02.2010.
u 12:53

Taksist je, doznajemo iz policijskih izvora, prvi udario nogometaša. Nogometaš mu je navodno “žešće” vratio, izudarao ga je šakama i glavom te se udaljio.

Igor Bišćan (31), nogometaš zagrebačkog Dinama, u subotu u 17 sati posvadio se pa potukao s taksistom Dragom Zrnom (58) zbog parkinga u Martićevoj ulici u Zagrebu.

Ispitan i pušten

Kako doznajemo, nogometaš je svoj mini cooper parkirao na mjesto za taksiste i otišao. Taksist je zaustavio “pauk-službu” i pauk je počeo dizati automobil. Tada se nogometaš pojavio i počela je svađa.

Pale su teške riječi, a zatim i fizički obračun. Taksist je, doznajemo iz policijskih izvora, prvi udario nogometaša. Nogometaš mu je navodno “žešće” vratio, izudarao ga je šakama i glavom te se udaljio. Taksist je pozvao policiju koja je, doznajemo, pronašla sportaša nakon 15-ak minuta u Maksimiru. Doveden je u postaju, zadržan preko noći, do početka radnog vremena suca za prekršaje. Ispitan je i pušten u nedjelju.

Obojica su prekršajno prijavljena za kršenje javnog reda i mira zbog osobito drska ponašanja. Taksist je trenutačno u KBC-u Zagreb. Policija o incidentu nije izvijestila na redovitoj konferenciji za novinare nego tek na pitanje kada su novinari doznali za incident.

- Istina je da sam počeo zamahivati rukama, što je on protumačio kao napad, no kunem se da ga nisam dirnuo. On me primio za ramena i glavom udario u glavu. Rasjekao mi je arkadu, slomio nosnu kost. Ušli su mi zračni mjehurići u arkadu pa sam vidio duplo. Policija je sve pokušala zataškati – kaže taksist, koji se oporavlja na očnom odjelu u KBC-u Rebro. Da ga je napao jedan od naših najpoznatijih nogometaša, dodaje, nije znao jer Bišćana nije prepoznao, pa mu je kolega očevidac rekao tko je.

– Parkirao se na dva mjesta za taksi. Rukom sam mu pokazivao da se treba odostraga parkirati. Pale su teške riječi. Rekao mi je: "Tko meni što može. Pazi što radiš. Je... ti majku" – kaže taksist. Triput ga je, kaže, šakom udario. Pao je na pod, a Bišćan ga je opet udario glavom. Ogorčen je, kaže, na policiju jer, tvrdi, nisu u bolnici na Rebru, kamo je prevezen s Hitne da mu se obavi CT glave, željeli preuzeti snimke od liječnice pravdajući se da ih već imaju. Liječnica im je snimke, kaže, na kraju dala jer ih je upozorila da joj je to službena dužnost.

Bišćan: Bez komentara

Bišćan nije voljan razgovarati s medijima.
– Nemam komentara – rekao je u Turskoj, gdje je na pripremama.
– Neka službe naprave posao, a koliko mi znamo, riječ je o samoobrani – rekao je glasnogovornik Dinama Ado Kožul. 

Ključne riječi

Komentara 103

OB
-obrisani-
20:57 01.02.2010.

JOJ Taxist nevinasce! Samo je maho rukom a nije ga tio udarit. Tio ga udarit al je Biscan bio brza pa mu dao ono sto zasluzuje! Koje taxist pa da pravi reda i objasnjava kome gde da parkira. Za to postoji parkirna sluzba pa ako je parkirao na pogresno mjesto neka plati kaznu! A ne da mu taxista objasnjava! Taxist je za strogu osudu! Cista samoodbrana!

BA
bander
14:00 01.02.2010.

jankoprekobrda točno! zaslužuju to!

DU
Deleted user
07:48 02.02.2010.

Koˇse mača lača od mača i umire.-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije