Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadržan u zadarskoj bolnici

Pretučeni dječak je stabilno, za dva dana mogao bi biti otpušten iz bolnice

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
23.04.2021.
u 21:00

Na mjestu događaja napravljen je očevid te je ubrzo po prikupljenim saznanjima u prostorije policije dovedeno više osoba koje se dovode u vezu s tim događajem

Četrnaestogodišnji dječak kojega su u četvrtak navečer u Zadru brutalno pretukla četvorica maloljetnih huligana stabilno je i zadržan je na promatranju na Odjelu kirurgije zadarske Opće bolnice, potvrdio je Hini zamjenik ravnatelja bolnice Edi Karuc.

"Iako su ozljede na početku bili okvalificirane kao lakše, ipak je riječ o teškim tjelesnim ozljedama, napravili smo opservaciju i ako dječak ostane stabilan, za dva dana mogao bi biti otpušten iz bolnice, dodao je Karuc, a neslužbeno se doznaje da dječak ima ozljede unutarnjih organa.

Glasnogovornica Policijske uprave zadarske Ivana Grbin izjavila je, pak, u petak navečer da kriminalističko istraživanje nad četvoricom mladića za koje se sumnja da su pretukli dječaka još uvijek traje i dok ne završi istraga, ne mogu se iznositi pojedinosti slučaja.

Policija je dojavu o napadu više osoba na maloljetnika u Ulici Bana Josipa Jelačića zaprimila u četvrtak oko 20 sati.

VIDEO Napad na maloljetnika u Zadru: Bokserom ga je udarao u glavu, zašto su ga krvnički pretukli?

Ozlijeđeni je vozilom hitne pomoći prevezen u zadarsku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju, a na mjestu događaja napravljen je očevid te je ubrzo po prikupljenim saznanjima u prostorije policije dovedeno više osoba koje se dovode u vezu s tim događajem.

Lokalni mediji navode kako je napad vidio čovjek koji je prolazio automobilom te je zaustavio vozilo i krenuo prema napadačima, no, oni su se razbježali. Čovjek koji je, po pisanju medija, prekinuo incident rekao je kako je jedan od napadača bokserom udarao 14-godišnjaka, ali tu informaciju zasad nitko nije službeno potvrdio.

Ključne riječi

Komentara 1

VA
vadis1
22:04 23.04.2021.

Ove razbojnike treba maksimalno kazniti. Za teski zlocin teska kazna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije