Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na zagrebačkoj Trešnjevci

Završen pretres stana Dragana Kovačevića. Vraćen je u Remetinec

Zagreb: Policija dovela Dragana Kovačevića, bivšeg šefa Janafa na pretres nekretnine koju je koristio
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/15
05.10.2020.
u 21:58

Riječ je o četverosobnom stanu na adresi Nova cesta, na zagrebačkoj Trešnjevci

Policija je večeras od oko 18 sati, pa sve do 20 sati pretresala stan Dragana Kovačevića na zagrebačkoj Trešnjevci. Na pretresu je bio pristutan i Kovačević, koji je doveden iz Remetinca, a nakon pretresa vraćen je u pritvor

Kako pišu 24sata, riječ je o četverosobnom stanu na adresi Nova cesta, na zagrebačkoj Trešnjevci, koji je u vlasništvu Kovačevićeve supruge. 

Na pretresu je bio i Kovačevićev odvjetnik Ivo Farčić, a Kovačević je doveden u lisicama, te je bio odjeven u trenerku i tenisice. Stan se nalazi na zadnjem katu u peterokatnici na Novoj cesti 83, a Farčić je nakon pretresa izjavio:

- Što se točno dogodilo na pretresu ne smijem reći jer je istraga u tijeku. Hoće li biti još pretresa ne znam, jer sam i o ovome bio obaviješten telefonski danas u 17 sati, one se nikad ne najavljuju - rekao je Farčić.

Predsjednik Uprave Janafa Dragan Kovačević uhićen je nedavno u velikoj antikorupcijskoj akciji zbog sumnje da je, uz ostalo, od direktora Elektrocentra Petek Kreše Peteka primio mito od 1,96 milijuna kuna u gotovini kao nagradu za osiguranje dodjele poslova čiji je investitor Janaf.

Komentara 30

KN
Knez
19:52 05.10.2020.

Korupcija u Hrvatskoj je jako raširena i pravo čudo je kako još država funkcionira. Nego novinari večernjeg dobio sam žuti karton jer sam vas kritizirao i opet moram, hrvatska riječ je pretraga a ne pretres te tako piše i u Zakonu u kaznenom postupku...

Avatar HrvatskiMucenik
HrvatskiMucenik
19:45 05.10.2020.

Uhvatili se jadnog čovjeka i znanstvenika. To malo njegove sirotinje razvlačite. Kao da je bolje u Plinacru? HEP? Hrvatske šume?

Avatar PokradimoSveZajedno
PokradimoSveZajedno
19:48 05.10.2020.

Ak je ovdje toliko nahrdao koliko je spremio u Kensingtonu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije