Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD BRODA

Pretjecao preko pune crte pa udario na djevojčicu na zebri

Ilustracija, policijađ
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/3
12.09.2019.
u 15:01

Vozač je kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće te predan na daljnje postupanje u nadležno Općinsko državno odvjetništvo.

Pješakinja (9) teško je ozlijeđena u naletu osobnog automobila u srijedu oko 15.30 sati u Trnjanima kod Slavonskog Broda. 

Policijski službenici očevidom su utvrdili da je 46-godišnjak koji je upravljao automobilom, unatoč punoj uzdužnoj razdjelnoj crti na kolniku, pretjecao osobni automobil i teretni automobil koji su se kretali ispred njega te zaustavili ispred pješačkog prijelaza kako bi propustili pješake. Pritom je došlo do udara automobila u djevojčicu koja je u tom trenutku prelazila kolnik.

Teško ozlijeđenoj djevojčici pružena je hitna medicinska pomoć te je prevezena u bolnicu u Slavonskom Brodu, gdje je zadržana na daljnjem liječenju. Vozač je kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće te predan na daljnje postupanje u nadležno Općinsko državno odvjetništvo.

Komentara 10

Avatar Gump, Forrest
Gump, Forrest
15:06 12.09.2019.

Nadam se da neće biti komentara "Ovo se svakom vozaču može dogoditi." Zatvor ili psihijatrija do kraja života.

VL
VladoEsseker
15:06 12.09.2019.

Strogi zakon o prometu daje rezultate,nešto slično kao Instambulska.

ZO
Zooltan
15:22 12.09.2019.

Ovo se svakom može dogoditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije