1
  • bakulušić:

    Nema slobode bez odgovornosti! Hrvatska je pretvorena u poligon na kojem "satiričari" pucaju iz svih oružja po državi, po institucijama i svima koji ne razmišljaju kao oni koji Hrvatsku i Hrvate žele "preodgajati" te od Hrvatske napraviti lijevo-liberalni "raj na ... prikaži još! zemlji". Odgovornost mora postojati i nitko ne smije biti izuzet. Čudi me da Hrvatsko novinarsko društvo nije promijenilo ime u Hrvatsko društvo satiričara kad se već svi izjašnjavaju satiričarima. Isto vrijedi za filmadžije i ostale "kulturnjake".

  • drava1:

    Danas su novinari sve , samo ne oni koji prenose istinu. Većinom su plačenici nekih političara ili interesnih organizacija, pa čak i mafije. Šire mržnju i netoleranciju , a za to pronalaze krivce u konzervativcima. Dosta njih su i članovi ... prikaži još! stranih agenturi , ponajviše Srbije.

  • luksa:

    Ako su optužbe neutemeljene sud će ih odbiti a ako ste nekome nanjeli štetu trebate platiti. Sretni ste da je ukinuta kazna zatvora za neprijateljsku propagandu i podrivanje socijalističkog sistema ........

Još iz rubrike Vijesti

Tegljač Bourbon Rhode koji je potonuo u nevremenu
Prikupljeno 90.398 eura

Obitelj kapetana Miškića više ne prikuplja novac za privatnu potragu

Donald Trump
sastanak s erdoganom

Trump odlazi u Tursku: 'Zahtijevamo primirje'

Ilustracija
DROGA

Slovenska policija u vlaku u Dobovi otkrila 13 kilograma heroina