Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmska potjera

Divljao u automobilu i ozlijedio dvojicu policajaca u presretaču

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
12.06.2017.
u 13:23

U nekoliko je navrata u posljednji trenutak izbjegao izravni sudar s vozilima koja su se kretala iz suprotnog smjera

Dvojica policajaca ozlijeđena su u potjeri za 21-godišnjim vozačem koji je divljao po cestama u Varaždinskoj županiji. Pod utjecajem 0,22 promila alkohola u krvi vozio je automobil slovenskih registarskih oznaka i kršio prometna pravila.

Policajci u presretaču pokušali su ga zaustaviti šaljući mu svjetlosne i zvučne signale, no nastavio je juriti po Varaždinu, Donjem Ladanju, Vinici, Gornjoj Voći, Donjem Ladanju, Novom Marofu i Mirkovcu Brezničkom, gdje je, vozeći preko obje prometne trake, onemogućavao presretaču da ga pretekne. U nekoliko je navrata u posljednji trenutak izbjegao izravni sudar s vozilima koja su se kretala iz suprotnog smjera.

Presretač ga je nekako ipak uspio preteći, no 21-godišnjak je prednjom stranom automobila udario u stražnju stranu presretača, odbio se i stražnjom stranom udarilo u prednji dio drugog policijskog vozila. Prilikom udara u presretač ozlijeđena su dvojica policijskih službenika kojima je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Vozač je izašao iz automobila i dao se u bijeg, no ubrzo je uhićen, a bit će optužen za kazneno djelo prisile prema službenoj osobi i ugrožavanje prometa.

Komentara 5

HE
herc7
14:28 12.06.2017.

ma presretac i policija maltreriraju ljude po cesti i sami izazivaju nesrece. Idi globi todorica tam imate 300 fking milijuna neplacenih poreza. Kani se obicnog puka...

DE
deda1234
13:51 12.06.2017.

nije valjda stranac pa da pobije kaznu 2000 kuna i zabrane voznje u hrvatskoj od mjesec dana!😠

OB
ObrenM
17:23 12.06.2017.

Ovaj balavac nije normalan,ali policajci su jos gori.Pored blokade ceste,jezeva na kolniku i drugih dostupnih metoda oni biraju naganjanje sa budalom.Tko bi bio kriv da je netko poginuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije