Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi su zaprepašteni

Preselio zbog posla: U Madridu nestao Splićanin (27), već 11 dana gubi mu se svaki trag

Mavro Božičević
Facebook
11.12.2020.
u 15:52

Informaciju o nestanku objavio je španjolski Nacionalni centar za nestale osobe, a roditelji nestalog mladića otputovali su u Madrid.

Splićanin Mavro Božićević (27) nestao je u Španjolskoj. Otišao je raditi za tamošnju podružnicu Ericssona, a u Madrid je preselio sredinom listopada.

Naime, kao nestala osoba vodi se od 30. studenog. S novim radnim kolegama Mavro je komunicirao uglavnom preko interneta, pa su tek nedavno saznali da ga nema. 

- Prošlo je 11 dana i jučer nam je menadžer javio da je Mavro nestao. Radili smo skupa, u istoj tvrtki i u istom odjelu. Zaista sam šokiran - rekao je njegov kolega koji na društvenim mrežama dijeli Mavrovu fotografiju s osnovnim opisom kako bi ga se pomoglo pronaći. 

Kaže da se zbog pandemije koronavirusa nisu često družili izvan posla. 

- Trenutno zbog Covid svi radimo od kuće. Mavro je u listopadu došao u Španjolsku da bi radio s nama. Sad pokušavam proširiti informaciju o njegovu nestanku među mojim kontaktima. Možda ga je netko vidio. Nadam se da je - rekao je za 24sata

Informaciju o nestanku objavio je španjolski Nacionalni centar za nestale osobe, a roditelji nestalog mladića otputovali su u Madrid.

Malo tko od prijatelja i poznanika zna da ga nema. Bio je član planinarskog društva gdje o njemu imaju samo riječi hvale. 

- Ne da smo iznenađeni, nego zaprepašteni. Nas pedesetak nismo pojma imali. Nismo ga vidjeli otkako je odselio, rekla je poznanica. 

Mavro je prije osam godina proglašen najboljim maturantom u Hrvatskoj. Završio je splitski MIOC, III. gimnaziju, koja slovi za jednu od težih škola u državi.

S najvišim postotkom točnosti riješio je višu razinu ispita iz matematike i fizike te tako osvojio dva prva mjesta na državnoj maturi, a odlične ocjene imao je i iz ostalih predmeta. Kao student računarstva FESB-a započeo je praksu u Ericssonu. 

Ključne riječi

Komentara 3

SA
samoborka
08:00 12.12.2020.

Koga ili što je preselio? Sebe? Onda SE preselio. Jedinica iz hrvatskoga jezika i neadekvatnst za radno mjesto.

DU
Deleted user
23:01 11.12.2020.

Potjerali ga HDZ i domoljubi u bijeli svijet. Ne trebaju njima takvi kao on.

PI
Pipiripi4
18:51 11.12.2020.

Bu se pojavil! Sigurno je upoznal neku chicu pa uživa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije