Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubitelji 'nabrijanih' automobila

Prerađenim Chevroletima od 1000 konjskih snaga bio je atrakcija na svakom street raceu

Zagreb: Chevrolet Malibuu iz 1981. s tvorcem Edvardom Galićem
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
01.02.2017.
u 23:00

Eduard Galić jedan je od najpoznatijih trkača u street raceu. Rekao je da mu je to ljubav pa na novac toliko i ne gleda...

Među osumnjičenima za poslovanje s fiktivnim računima su i dvojica profesionalnih vozača. Eduard Galić jedan je od najpoznatijih trkača u street raceu. Svojim prerađenim američkim automobilima, Chevroletima Malibu i Camaro, bio je atrakcija na svakoj utrci i u pravilu osvajao i trofeje. Nije ni čudo, njegov je Malibu imao 1000 KS, dok je Camaro SS iz 1968. godine imao 1076 KS koje je izvlačio iz V8 motora obujma 10.500 kubika.

Zanimljiva je u ovom kontekstu njegova izjava da se radi o skupom sportu, no da je to više ljubav pa se na novac toliko i ne gleda. Juraj Puškar poznati je relijaš. Vozačku je karijeru počeo relativno kasno, 2011. godine, vozio je Subaru Imprezu iz 2004. godine te potom prešao na moćni Mitsubishi Lancer Evo VIII jer se sa Subaruom u Velenju okrenuo na krov.

Nakon nesreće oporavljao se gotovo pola godine. Nije imao u tih nekoliko sezona značajnijih rezultata, često je odustajao, a mnogi će se sjetiti da mu je na INA Delta Rallyju 2015. godine suvozač bio nekadašnji pjevač na talent showu, a današnji radijski voditelj Saša Lozar, no morali su odustati zbog kvara. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije