Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEZ JUNAKA

Prepoznao na snimci Filipa Zavadlava i nagovorio ga je da se mirno preda

Filip Zavadlav
Foto: Milan Sabic/PIXSELL/Screenshot
1/3
17.01.2020.
u 08:43

Filip Zavadlav prebačen je iz Splita u Zagreb gdje će se pokušati utvrditi njegovo psihičko stanje.

Osoba koja je bila ključna za uhićenje 25-godišnjeg Filip Zavadlava, osumnjičenog za trostruko ubojstvo u Splitu, djelatnik je Centra za socijalnu skrb. 

Naime, kad je on vidio snimku mladića koji prebacuje pušku iz jedne u drugu ruku učinilo mu se kako bi to upravo mogao biti Filip Zavadlav, piše 24sata. 

>>Tko je Filip Zavadlav

Djelatnik Centra bio je vrlo dobro upoznat s obitelji Zavadlava koja je bila pod prismotrom Centra te je odlučio nešto učiniti. Nazvao je fiksni telefon obitelji Zavadlava i javio mu se navodno upravo 25-godišnjak. Međutim, kako nije uspio ostvariti komunikaciju s njim, nastavio je pričati s ocem Antom.  

On je bio taj koji ih je uspio nagovoriti da se nađu u obližnjem kafiću gdje ih je smirio i uvjeriti da je mirna predaja najbolje rješenje. U međuvremenu, policija je došla do informacija tko je mogući počinitelj te je privela Filipa Zavadlava. 

Podsjećamo, Filip Zavadlav prebačen je iz Splita u Zagreb gdje će se pokušati utvrditi njegovo psihičko stanje. 

>Trostruko ubojstvo u Splitu: Nosio pušku po gradu i tražio iduću žrtvu


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije