Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA SLUČAJNOST

Prepoznao ga je na ulici Münchena: Pronađen 18-godišnji Damien Horvat

Damien Horvat
Foto: Facebook/Martina Kunštek Brlek
06.12.2019.
u 21:03

Mladom Damienu je kupljena karta za vlak iz Münchena za Frankfurt, gdje će mladića čekati majka.

Damien Horvat, 18-godišnji Hrvat koji je nestao u Frankfurtu pronađen je nakon gotovo mjesec dana potrage i to u Münchenu. Nakon što se javio majci s nepoznatog Facebook profila 12. studenog, njegovi bližnji nisu imali nikakvu informaciju o 18-godišnjaku. 

Hrvatski pjevač Moreno Vukojević koji već nekoliko godina živi i radi u Njemačkoj slučajno ga je pronašao u središtu Münchena 

-Hodao sam s bratom Danijelom Poccistraße u središtu Münchena kad sam ga ugledao kako hoda prema nama. Bilo je to u blizini autobusnog stajališta. Teturao je i izgledao izgubljeno. Vidio sam njegovu fotografiju i u Fenixu i na društvenim mrežama. Brat ga nije prepoznao. Zaustavio sam ga, pitao “Jesi ti taj kojeg traže?”. Odmah sam shvatio o komu je riječ. - govori Moreno koji je izjavio za Fenix da mu je Damien rekao da je u München došao s prijateljima, “našim dečkima” koji su ga tu ostavili.

- Rekao je da su ga prijatelji povezli iz Frankfurta za München, neki naši ljudi koji su ga u Münchenu ostavili. Nije imao ni mobitel, niti novaca. Lutao je gradom, prosio i tako preživljavao. Hvala Bogu živ je i zdrav je i sve je u redu s njim - rekao je Moreno. On i njegov brat nazvali su Damienovu majku Tomislavu u Frankfurt. Mladom Damienu je kupljena karta za vlak iz Münchena za Frankfurt, gdje će mladića čekati majka.
 

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar IzgubljeniSlucaj
IzgubljeniSlucaj
22:47 06.12.2019.

Dugo nisam vidio ovako loše napisan članak, da mi se ne da komentirati ni još čudniji sadržaj... :(

UM
Umoran
09:03 07.12.2019.

Ma dajte, da je usao u prvu policijsku postaju, vec bi sutradan bio u Frankfurtu, mali je drogeras.

ZE
Zekonja
00:37 07.12.2019.

Navodno su svi znali da na minhenskom glavnom kolodvoru vec mjesec dana danfa za dop.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije