Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policijska potraga

Prepoznajete li 20-godišnjaka osumnjičenog za bludničenje?

Nepoznati počinitelj
Osječko-baranjska policija
25.05.2018.
u 08:53

Nepoznati je počinitelj, naime, još 8. siječnja oko 10 sati na stepeništu stambene zgrade u Osijeku, na Vijencu Paje Kolarića, počinio kazneno djelo bludnje radnje.

Osječka je policija objavila fotografiju mladića kojega se sumnjiči za bludničenje nad 20-godišnjom djevojkom te moli građane da pomognu u potrazi za njime. Nepoznati je počinitelj, naime, još 8. siječnja oko 10 sati na stepeništu stambene zgrade u Osijeku, na Vijencu Paje Kolarića, počinio kazneno djelo bludnje radnje

- Prema opisu, radi se o muškoj osobi starosti od 19 do 22 godine, visine oko 180 centimetara, mršavije tjelesne građe, kratko ošišane tamnije kose, tamno smeđih očiju, debljih gustih obrva, uskog, izduženog lica. Bio je odjeven u tamnoplavu jaknu s kapuljačom, ispod koje se nazirala siva "duksa" majica čiju je kapuljaču imao preko glave, plave traperice i bijele Adidas tenisice - izvijestila je PU osječko-baranjska.

Mole građana da, ukoliko imaju saznanja o osobi s fotografije, o tome obavijeste policiju na telefon 192 ili Prvu policijsku postaju Osijek na telefon 031/237-256.

Nepoznati počinitelj
1/18

Komentara 7

GU
Gustirna
09:11 25.05.2018.

I kada ga narod otkrije i ustanovi se da je sdp-ovac ili novinar biti ce sve zataskano ...a drugovi ce nastaviti sa pisanjem o bludnicenju hrvatskih svecenika...nikako srpskih ili zidovskih...

AB
Abdalonim
10:18 25.05.2018.

Kakvo kazneno djelo? Ako je samo masturbirao, a djevojka naišla, ili ako je masturbirao nju čekajući, to je bolesno, ali ne vidim razlog za histeriju. Skoro da ne znam ženu koja tako nešto nije doživjela. Većina ih to poslije prepričava kao anegdotu. A većina tih masturbatora, koliko znam, ostaje doživotno samo to, bolesni masturbator. Uglavnom ne stoji ono da će takav postati silovatelj ili ubojica. Pa i bolje da ga uzbuđuje punoljetna cura nego dijete, starac, ili muškarac.

PA
papangida
09:36 25.05.2018.

Ja sam siguran da je član neke desničarske stranke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije