Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sisak

Preminuo novinar i diplomat Aleksandar Milošević

06.09.2018.
u 13:05

Od 1971. seli se u Zagreb gdje radi u Vjesniku te tjedniku Arena kao reporter, komentator, urednik rubrike, pomoćnik glavnog urednika, dopisnik iz inozemstva

Aleksandar Milošević, novinar i diplomat preminuo je u 76. godini života.

Rođen je u Zagrebu, osnovnu i srednju školu pohađao u Slavonskoj Požegi te studirao na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Bio je 60-ih i početkom 70-ih dopisnik Večernjeg lista iz Požege i Našica.

Od 1971. seli se u Zagreb gdje radi u Vjesniku te tjedniku Arena kao reporter, komentator, urednik rubrike, pomoćnik glavnog urednika, dopisnik iz inozemstva. Tri je godine proveo u Bejrutu i Damasku, nakon čega se stalno nastanjuje u Sisku gdje nastavlja raditi za Vjesnik.

Godine 2000. odlazi u Makedoniju kao veleposlanik RH u Republici Makedoniji. Tijekom svoje 35-godišnej novinarske karijere dobio je brojna priznanja struke za dugogodišnji novinarski rad. 

Posljednji ispraćaj Aleksandra Miloševića bit će u petak, 07. rujna u 14 sati na Gradskom groblju Viktorovac u Sisku.

>> Pogledajte video Krasnec: Ovo je skandal na razini afere Watergate

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije