Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŠTEL SUĆUREC

Preminuo muškarac od posljedica prometne nesreće, policija traži očevice

Foto: Google Maps
1/3
17.01.2020.
u 08:29

U prometnoj nesreći ozlijeđene su još dvije osobe koje su nakon pružene liječničke pomoći otpuštene iz bolnice.

Jučer navečer oko 23,30 došlo je do sudara dva osobna vozila Mercedes i Opel Astra na križanju ulice Pape Ivana Pavla II. , ulice Tamunić i Puta Dragočeva u Kaštel Sućurcu

Kako je izvijestila policija, od  posljedica ozljeda zadobivenih u ovoj prometnoj nesreći u splitskoj bolnici tijekom noći preminuo je 30-godišnjak. 

U prometnoj nesreći ozlijeđene su još dvije osobe koje su nakon pružene liječničke pomoći otpuštene iz bolnice. 

PU splitsko-dalmatinska uputila je javni poziv svjedocima navedene nesreće da se jave u Postaju prometne policije Split ili da ih kontaktiraju telefonskim putem. 
 

Komentara 1

KU
Kultura
09:26 17.01.2020.

Da, bas je kastel sucurec. Kao da je u zagorju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije