Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAČUN KOD KLISA

Preminuo muškarac koji je propucane glave izbačen iz auta, majka odlučila darovati organe

KBC Split
Tino Jurić/Pixsell
16.04.2021.
u 20:24

Splitska je policija vrlo brzo nakon dojave uhitila je 30-godišnjeg Sandra Firića, koji je, nakon kriminalističke obrade, kazneno prijavljen za pokušaj Mijatovićeva ubojstva, no budući da je 32-godišnjak preminuo, kvalifikacija kaznenog djela sigurno će se promijeniti.

Branko Mijatović (32) iz Splita poznat kao Naranča koji je u ponedjeljak prostrijeljene glave izbačen iz automobila i ostavljen da leži na staroj kliškoj cesti u blizini tunela jučer navečer proglašen je mrtvim.

Potvrdila je to za Slobodnu Dalmaciju njegova majka Elena Mijatović, kazavši da je u splitskoj bolnici potpisala dokumente da organi njezina sina budu donirani.

– Neka živi u drugoj dici... – rekla je.

Splitska je policija vrlo brzo nakon dojave uhitila 30-godišnjeg Sandra Firića, koji je, nakon kriminalističke obrade, kazneno prijavljen za pokušaj Mijatovićeva ubojstva, no budući da je 32-godišnjak preminuo, kvalifikacija kaznenog djela sigurno će se promijeniti.

Majka Elena kaže kako je njezin sin praktički bio otet i dva mjeseca držan kao rob te premlaćivan i prisiljavan da prodaje drogu.

– Kakav god da je bio, moj sin nije zaslužio da završi kao pas na ulici propucane glave. Ne on, nego nitko to ne zaslužuje. Branko je 6. veljače trebao ići na odsluženje kazne u Remetinec, a već neko vrijeme prije toga družio se sa Sandrom Firićem, koji je dolazio u moju kuću i zvao me "majko, mamita". Negdje prije godinu dana, a imam i snimku, Firić je došao ispred mog obiteljskog stana i prijetio Branku: "Majku ti mrtvu j....., ubit ću vas sve." Ovo govorim da se vidi da sve ovo što se dogodilo nije bilo slučajno. Dakle, doslovno se radi o tome da je Firić Branka oteo i iskorištavao ga da za njega dila drogu – ispričala je majka ubijenog 32-godišnjaka.

Ključne riječi

Komentara 7

PE
Perspektivan
20:57 16.04.2021.

Da ima volje maklo bi se dilere sa splitskih ulica ali nje nema jer je prisutna sprega sa politikom, policijom i pravosudjem! Sama majka ubijenog kaze da je policajac bio prisutan tokom premlacivanja. Ovo bi trebala bit jedna od glavnih tema pred izbore a ne teme iz 2.svjetskog rata!Nisam primijetio da je ijedan kandidat spomenuo problem droge u Splitu ili gradnju socijalnih stanova za mlade. Glasajte budale za Keruma kojem je jedina briga osigurati svoja pokoljenja iducih trista godina!

LE
Leonn
20:51 16.04.2021.

Odluka majke je humana,samo neznam koliko je medicinski moguce da darivatelj bude osoba koja konzumira drogu.

TO
Tomisl
21:34 16.04.2021.

Sa jedne strane je dobro što je manje mafijaša i dilera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije