Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio je bitku

Preminuo liječnik kojemu je koža promijenila boju zbog koronavirusa

Foto: Screenshot
02.06.2020.
u 16:48

Liječnik je na jedinici intenzivne njege proveo nekoliko mjeseci, a njegova fotografija s puno tamnijom kožom obišla je svijet

Kineski liječnik dr. Hu Weifeng čija je koža promijenila boju uslijed liječenja od koronavirusa, izgubio je bitku za život, piše Daily Mail.

Hu Weifeng preminuo je nakon što mu je prije nepunih pet mjeseci dijagnosticiran virus s kojim se zarazio radeći u bolnici u Wuhanu.

Liječnik je na jedinici intenzivne njege proveo nekoliko mjeseci, a njegova fotografija s puno tamnijom kožom obišla je svijet.

Dr. Hu, inače urolog, bio je kolega dr. Li Wenlianga koji je preminuo od koronavirusa, a prvi ga je otkrio u javnosti. Obojica su radila u centralnoj bolnici u Wuhanu.

Glasnogovornik bolnice ranije je rekao kako liječniku promijenjena boja kože zbog antibiotika koje je primao, a isto se dogodilo i dr. Yi Fanu koji se potpuno oporavio.

Njihove fotografije s puno tamnijom kožom objavljene su 6. travnja na pekinškoj televiziji, a do toga je došlo zbog oštećenja jetre. Obojici je virus dijagnosticiran 18. siječnja, no dr. Hu izgubio je bitku za život.

VIDEO Alemka Markotić: Moguće je da se cjepivo za koronavirus proizvodi u Imunološkom zavodu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije