Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Valpova

Pijani mladić izazvao sudar, poginulo dijete (5)

Ilustracija
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
14.12.2017.
u 11:07

Od siline udarca, vozilo 56-godišnjaka odbačeno je u odvodni kanal.

Bitku za život izgubilo je 5-godišnje dijete koje je teško stradalo u prometnoj nesreći između Valpova i Ivanovaca u srijedu oko 16.15 sati. Stravičan frontalni sudar, u kojemu su četiri osobe teško ozlijeđene, skrivio je pijani 27-godišnjak.

– Dolaskom do raskrižja s lokalnom cestom, uslijed neprilagođene brzine, 27-godišnjak izgubio je nadzor nad automobilom. Vozilo je prešlo na  trak za vozila iz suprotnog smjera i prednjim dijelom udarilo u prednji dio automobila kojim je upravljao 56-godišnjak – izvijestila je PU osječko-baranjska. 

Od siline udarca vozilo 56-godišnjaka odbačeno je u odvodni kanal. Teško su ozlijeđena oba vozača te 32-godišnja majka i njezin 5-godišnji sin, putnici u vozilu 56-godišnjaka. Svi su hitno prevezeni u KBC Osijek. No, ozljede su bile preteške pa je mališan sljedećeg jutra preminuo. Policija je izvijestila kako je bila izmjerena "nedozvoljena količina alkohola u krvi".

Pogledajte i galeriju: Prometna nesreća u Splitu

Ilustracija
1/13

Komentara 12

PL
plavi123
11:45 14.12.2017.

takvim moronima bi ja uzeo vozačku doživotno (i spalio) i osudito ga na 40 godina zatvora

Avatar yumamic
yumamic
12:45 14.12.2017.

Ako je vozač iz "dobre obitelji" ne gine mu školovanje u Švicarskoj

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:09 14.12.2017.

U galeriji imate 13 slika ISTOG auta...to može samo VL...koju školu treba završiti za tako nešto???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije