Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon teške bolesti
Povratak na članak

Preminuo Dejan Anastasijević: Bio je prvi srpski novinar koji je svjedočio protiv Miloševića

Anastasijević je rođen u Beogradu 1962. godine, bio je dugogodišnji novinar beogradskog tjednika Vreme i američkog magazina TIME, te dopisnik Tanjuga iz Bruxellesa, a mjesto urednika u BBC-ju na srpskom jeziku njegov je posljednji novinarski angažman

Komentari 5

DA
dalibla
09:58 25.04.2019.

Nije to ništa.Mi smo imali predsjednika koji je svjedočio protiv interesa svoje države.Uvijek smo ispred

VL
MU
Muncimir
08:49 25.04.2019.

VL je list iz “regiona“, svaki dan jedna vijest iz Hrvatske i jedna vijest iz države koja je biološki htjela uništiti Hrvatski narod. Srećom VL će i nestati kao što je nestao “region”. Taj dan se otvara šampanjac jer smo pobijedili one koji vode hibridni rat protiv Domovine.

VL
Avatar VinkoL
VinkoL
14:48 25.04.2019.

Ma kolko je Hrvata preminulo ovih dana, ali ne... bitan je neki zapadni turčin. Pa mora se poštivati "otadžbina". Kaj ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.