Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog proklizavanja

Preminuo 56-godišnji muškarac pod prevrnutim traktorom

prevrnuo se traktor
Marijan Sušenj/PIXSELL
04.12.2011.
u 12:24

Zbog proklizavanja kotača po zemljanoj podlozi, traktor se prevrnuo, a 56-godišnjak je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Zbog proklizavanja kotača po zemljanoj podlozi,  56-godišnji muškarac smrtno je stradao pod prevrnutim traktorom kojim je upravljao dok je iz šume pokušavao izvući deblo. Nesreća se dogodila jučer između 13 i 17,15 sati u Pokupskom, Roženica, a muškarac je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Tijelo je prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. 

 

Komentara 5

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
14:05 04.12.2011.

Zao mi coveka, ali, trebao je znat kao 56-ogodisnjak da se drva pripremaju pocetkom jeseni, ili krajem ljeta, kad je suho, .. pa djes sad ic po drva, u prosincu ...

FT
Fra tetka
15:58 04.12.2011.

I meni je žao čoveka ali zar nije još za vreme Jugoslavije bio zakon da traktori moraju imati kabinu?

KI
kiki29
16:54 04.12.2011.

bebek2, ajde ne drobi bezveze. ak nemaš kaj pametnoga za napisati radije gladi mačku u krilu....kakve veze ima kaj je 12 mjesec ak je vani suho ko barut i toplo ko u proljeće....daj razmisli o svojim biserima prije nego kaj ih javno objaviš...ovo vrijeme je idealka zau šumu ić..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije