Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podlegla ozljedama

Preminula žena stradala u eksploziji osječke tvornice

požar, eksplozija, osijek (1)
Foto: JVP Osijek
1/5
08.06.2011.
u 11:59

Još se čekaju rezultati vještačenja koje obavljaju u Centru Ivan Vučetić u Zagrebu

Bitku za život izgubila je Danijela Valkai (32) iz Luga, radnica koja je teško ozlijeđena u eksploziji u bivšoj Tvornici žigica u Osijeku prije desetak dana. 

Podlegla je ozljedama jutros u 6.40 sati u Kliničkom bolničkom centru Osijek. Nesretnoj je Danijeli od eksplozije raznesena noga i bila je u kritičnom stanju.

U eksploziji su, podsjetimo, teško ozlijeđene dvije žene. Uz Danijelu, u bolnici je završila i Ružica Kistoth (50) iz Korođa, koja je zadobila ozljede prsnog koša.

Što je uzrok eksplozije u bivšoj Tvornici žigica Drava u središtu Osijeka, još uvijek je nepoznato. Čekaju se, naime, rezultati vještačenja koje obavljaju u Centru Ivan Vučetić u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 2

CV
cvjetić2
13:09 08.06.2011.

Baš me zanima dali će netko odgovarati za ovu tragediju..iskrena sućut obitelji..

OB
-obrisani-
22:27 08.06.2011.

Ajme ! Pa nekoga treba oderati za ovo. jana žena je za plaću za koju nitko od glavešina ne bi ni prdnuo , dala svoj život. Strašno! Jako me zanima što će se nadalje dogadjati jer već sam čuo Bedea kako priča da je čistila što nije morala! Baš me zanima što bo se dogodilo da je odbila čistiti taj dio? Inače sam vidio i kako rade i kako zaradjuju ti ljudi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije