Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Panika u BiH

Preminula prostitutka zaražena HIV-om: 'Mušterije su joj dolazile i iz Hrvatske'

prostitucija
Foto: ilustracija, Robert Schlesinger/DPA/Pixsell
1/6
04.07.2016.
u 22:44

Mediji u BiH pišu da je u Tuzli zavladala panika nakon smrti Alise koja je navodno u prostituciju uključila i kćer.

Panika je zavladala Tuzlom nakon što je preminula prostitutka Alisa S. (40) koja je radila na prometnoj petlji u naselju Šički Brod. Njene usluge koristili su brojni muškarci koji u prolazili mjestom, a među njima bili su i Hrvati.

-Nisam precizno brojio, ali dnevno staje oko 30 auta. Imaju registracije Hrvatske, Srbije, BiH, Njemačke, Austrije, Švicarske. Bude mušterija u automobilima vrijednim i više od 100.000 eura- kazao je jedan mještanin za 24 sata.

Iako uzrok smrti još nije potvrđen neki mještani pozivajući se na anonimne izvore iz tužiteljstva BiH tvrde da je bila zaražena HIV-om. U prostituciju je Alisa navodno uključila i kćer. 

>>Elitna prostitutka ubila heroinom: Nad tijelom je popila vino i spustila zavjesu

Komentara 12

Avatar comparator
comparator
22:59 04.07.2016.

Vic --- Mornar dovikuje prostitutki s broda; " Dolari falsifikato" ! prostitutka odgovara ; tripero oriđinale !

IS
Iszrian
23:01 04.07.2016.

Danas dobiti AIDS nije sto je nekada bilo, uz retroviralne terapije ako ste se zarazili u recimo u svojim 20tima mozete komotno dozivjeti 70-75.

Avatar nekakav
nekakav
07:18 05.07.2016.

kakva panika, pa rekli smo već da hrvati ne koriste usluge žena sumnjivog morala?! pa tko je naš ikad platio za seks?! nama, galebima?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije