Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladi iz hdz-a

Premijeru uoči sjednice donijeli na poklon dres s natpisom '333.533'

mladi hdz,dres,prosvjed (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
08.11.2012.
u 09:53

Osmorica mladićaiz HDZ-a kažu da su Milanoviću došla uručiti dres jer su mediji nedavno objavili fotografiju premijera na kojoj on na Maksimiru trči u dresu engleske, a ne hrvatske reprezentacije.

Osmorica mladića iz HDZ-a došla su u četvrtak ujutro ispred Banskih dvora prije sjednice Vlade u dresovima hrvatske nogometne reprezentacije. Pojavili su se s jednim dresom viška na kojem je ispisano ''Zoran Milanović'' s brojem 333.533. Naravno, riječ je o trenutačnom broju nezaposlenih u Hrvatskoj.

Mladići kažu da su Milanoviću došli uručiti dres jer su mediji nedavno objavili fotografiju premijera na kojoj on na Maksimiru trči u dresu engleske, a ne hrvatske reprezentacije.

Uoči dolaska na sjednicu dva su se ministra potpisala na dres namijenjen premijeru. Kako doznajemo, učinili su to Tihomir Jakovina i Vesna Pusić.

>>Građansku akciju revoltirala Čačićeva podrška Todoriću

Komentara 78

Avatar puky
puky
10:08 08.11.2012.

... vidio sam tu sliku druga sekretara sa tim dresom i gomilom tjelohranitelja oko sebe ... nešto slično kad američki predsjednik "đogira" ... što na to kazati ? ... ja bih ovo - samo ti druže sekretaru nosi bilo čiji dres no ne naš, sveti, domovinski ... sve ti bolje stoji od njega a i nikoga nećeš uvrijediti ... ... što se pak tiče nezaposlenih za to je naravno kriv HDZ ... gdje bi ovi "sposobni, obrazovani, marljivi i legende socijaldemokracije" bili ?!?! ... strava ...

ST
stric8
10:08 08.11.2012.

... ....zar je to ...bilo tako teško zabilježiti fotografijama ...jer ...."fotografija" govori tisuću riječi

Avatar neidemdalje
neidemdalje
11:44 09.11.2012.

što nisu donjeli jaci broš sa natpisom harač ili nešto slično, ovo nije mladež već bagra koja je izgubila stolac pod dupetom pa sad pokušavaju skrenuti pozornost jer nema više crnog fonda iz kojeg su dobivali dnevnice i plaćene reklame.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije