Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suradnja s MKSJ-om

Premijerka Kosor sastala se s Brammertzom

kosor, brammertz
Boris Šćitar/PIXSELL
20.10.2010.
u 20:08

Premijerka Kosor istaknula je nastavak aktivnosti radne skupine koja je pokazala visoke standarde stručnosti.

Suradnja Hrvatske s Međunarodnim kaznenim sudom za bivšu Jugoslaviju (MKSJ), koja se odvija u skladu s odredbama ustavnog zakona o suradnji s tim sudom, bila je tema sastanka premijerke Jadranke Kosor sa Sergeom Brammertzom, tužiteljem MKSJ-a. Sastanak je održan u Banskim dvorima, priopćeno je iz Vlade.

Premijerka Kosor istaknula je nastavak aktivnosti radne skupine koja je pokazala visoke standarde stručnosti.

Sastanku su nazočili ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković, ministar obrane Branko Vukelić, ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko, glavni pregovarač za pregovore o pristupanju RH Europskoj uniji Vladimir Drobnjak te Vitomir Bijelić, voditelj radne skupine.

Ključne riječi

Komentara 30

UK
Ugo Kajvez
09:30 21.10.2010.

Dobro pogledajte ovu sliku gore. Sad vidite tko pokušava uništiti hrvatski narod .............

MA
mallazmijica
20:28 20.10.2010.

Lijepo da su se sastali Baš malo čudno na dan donešene presude Ustavnog suda protiv referenduma.. Još čudnije opet se traže dnevnici? Mi smo upali u takvu zavrzlamu sa našim sucima i političarima da je to teško ispraviti.

KU
kukuriku
23:59 20.10.2010.

Dan-cédoljube.., pa vi céte u Kulturnu EU svi skupa sa Bosnom i Kosmetom.., tamo 2050. !!...\"ako bog da..\"..-:))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije