Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gosti iz Kine

Premijeri Plenković i Li Keqiang na večeri sa suprugama

Plenković i Li Keqiang na večeri
Foto: Vlada
1/5
10.04.2019.
u 07:52

Zrakoplov kineskog premijera sletio je u utorak oko 19.30, i dok su iz stražnjeg dijela grdosije već izlazili članovi izaslanstva, na prednjim su vratima gosta još čekali domaćini

Dolazak kineskog premijera i njegove supruge u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman bio je veći od bilo kojeg dosadašnjeg. Uz zrakoplov Boeing 747-8 bila je kolona od 80 vozila, a premijer Li Keqiang i njegova supruga, koja je djeci u nošnjama ispred jumbo jeta darovala plišane pande, sjeli su u blindiran Mercedes vrijedan 6 milijuna kuna koje je MUP kupio za ovakve prilike.

Zrakoplov kineskog premijera sletio je u utorak oko 19.30, i dok su iz stražnjeg dijela grdosije već izlazili članovi izaslanstva, na prednjim su vratima gosta još čekali domaćini. Predvodio ih je premijer Andrej Plenković i njegova supruga Ana.

Nakon dočeka premijer Plenković i kineski premijer Li Keqiang večerali su sa svojim suprugama.

Plenković i Li Keqiang na večeri
1/13

Video: F-16 sletjeli u vojarnu na Plesu

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
11:06 10.04.2019.

Politički David i Golijat. Tko će pobijediti koga? Zna se, Andrjuša P. jerbo je on David.

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
09:50 10.04.2019.

navodno da su čoporativno pobjegli iz restorana, ne plativši ceh!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije