Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićna čestitka Milanovića:

'Ovi dani mira i nade još snažnije potiču da se zalažemo za univerzalne ljudske vrednote'

Zoran Milanović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
24.12.2015.
u 20:34

Na svojoj Facebook stranici Milanović je u ime Vlade RH zaželio sretne i blagovlovljene blagdane svim građanima Hrvatske.

Čestitku povodom nadolazećeg Božića svima onima koji ga slave po gregorijanskom kalendaru uputio je i premijer Zoran Milanović.

Na svojoj Facebook stranici Milanović je u ime Vlade RH  zaželio sretne i blagovlovljene blagdane svim građanima Hrvatske.

-Ovi dani mira i nade još snažnije potiču da se zalažemo za univerzalne ljudske vrednote, zajedničke svima i prijeko potrebne svakom uređenom društvu. Otvorenost jednih prema drugima, konstruktivan dijalog i razumijevanje, prilika su za još veće zbližavanje, međusobno prihvaćanje i uvažavanje.

Svima koji Božić slavite po gregorijanskom kalendaru, u ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, želim radostan i čestit Božić!- napisao je Milanović uz prigodnu čestitku. 

Ovi dani mira i nade još snažnije potiču da se zalažemo za univerzalne ljudske vrednote, zajedničke svima i prijeko...

Posted by Zoran Milanović on 24. prosinca 2015

>>Milanović na Facebooku: Ovakvim ishodom birači su prevareni

>>Evo tko je ove godine viđen na čuvenom tulumu na kojem je Tedeschi DJ

Komentara 26

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
21:18 24.12.2015.

'Ovi dani mira i nade još snažnije potiču da se zalažemo za univerzalne jugokomunističke vrednote kao što su oduzimanje WC-a paraplegičarima, batinjanje invalida u kolicima, razbijanje glava maloljetnim dragovoljcima, prijetnja novinarima da ih se treba prebiti na mrtvo, osobno razbijanje gubice ministrici Milanki O., zaštita udbaških ubojica od izručenja i štošta.

NO
Norway
01:15 25.12.2015.

nikome nisi dao ni mira ni nade,Milanovicu.Tvoje vrednote nas vise ne zanimaju

BA
barbaizamerike
21:21 24.12.2015.

milanovicu legendo ha mislim da si ti za politicku mirovinu vrijedo si hrvatski narod mala mhesta hrvatske politicare rasipo drzavni novac. uh psihijatar Petrov te prokuzio I sredio.Sretan ti Bozic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije