Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Orsat Miljenić
Povratak na članak

Premijer ne zna što se s Todorićem događa u Londonu i zašto. To je problem

Pokaže li se da je Ivica Todorić zbog propusta, izjava ili postupanja nekoga iz sustava za koga odgovara Plenković ostao izvan doseganašeg pravosuđa, za Vladu neće biti dobro

Komentari 21

DR
droza
07:25 13.11.2017.

Orsat Miljenić dao je ogroman doprinos ugledu hrvatskog pravosuđa kada je kao glavni arhitekt sudjelovao u kreiranju zakona kojega nazivamo Lex Perković.

VL
HR
Hrvatska
00:13 13.11.2017.

Ti sad sve znas,ali kad si bio ministar nista nisi znao. Kome prodajes price.

VL
Avatar FranjoJosip
FranjoJosip
05:41 13.11.2017.

Petra Maretić Žnjora. Koliko je ovo SDP platio?

VL
GU
Gustirna
10:13 13.11.2017.

I sve to nam prica covjek koji je cak napisao zakon da zastiti svoje udbaske koljace...a valjda je milojici savjetovao da ide u spor oko ina-e misleci da je udba dobro montirala hadezeu i sanaderu...

VL
DD
ddh
10:25 13.11.2017.

Patra Maretic Zonja i njezine komunjare ili bolje receno Zonja u sluzbi partije. Ona i njoj slicni su mjesecima asistirali oporbi, a u prvom redu komunistima iz SDP-a u rusenje Vlade i ministrice Murganic, a sada kada su u Saboru dobili po nosu, pocinju svekoliku prapagandu za njihovu crvenu partiju. Jucer intervju sa crvenim i maloumnim Glavasevicem i promoviranjen Milanovica, a danas sa Miljanicem. I opet strikaju nekakvu odgovornost Premijra radi toga, jer je Todoric u Londonu i jer Premijer navodno nezna sto se sa Todoricem dogadja. A kakve veze ima Premijer sa odlukama Londonskog suda, pa cak i sa odlukama DORH-a ili sudova u Hrvatskoj. Naravno nikakve, Ali Zonja i njezini komunisticki sugovornici strikaju opet nekakvu odgovornost tamo gdje je i objektivno nema niti je moze biti, A Miljanic, tvorac "Lex Perkovica" i kreator lose poslozene i napravljen tuzbe protiv MOL-a kod izgubljene arbitraze, tvorac propalog i loseg ovrhnog zakona i desetaka drugih losih ili od Ustavnog suda ukinutih zakona, pametuje. I na kraju ta si komunisticka budala umislja kako je istrazno povjerenstvo valjda prijeki sud, a on glavni inkvizitor. U dvojcu Zonja / Miljanic ne zna se koji je od njih pokvareniji i koji je dno dna i novinarstva i politike.

VL
GU
Gustirna
10:08 13.11.2017.

Ako je cvitan uvalio todoricu svoje dete tko kaze da nije i orsat .....koji je poznat po tome da uhljebljuje i pertijski kadar a da nece svoje bliznje...

VL
GA
galus92
10:56 13.11.2017.

U ovom intervju-u Miljenić Plenkoviću imputira, da je on kriv, jer je Todorić pobjegao u London! Ma koliko da ne podnosimo zalizanog Plenkovića, njemu to ne možemo pripisati, negoli prije SDP-ovu glavnom državnom odvjetniku, čiji je sinek radio za Todorićaća pa mu sad Cvitan drži Todoriću odstupbicu i čuva mu leđa! Sve dok netko ne očisti ovu gamad iz DORH-a i Uskoka neće biti pravne sigurnosti niti će Hrvatska biti pravna država, a Orsat zo zna i pravi se grbav!

VL
BO
booloo
00:20 13.11.2017.

Očekujem da će Todorić prije ili poslije biti u Hrvatskoj i da će se postupak protiv njega provesti, naravno o ishodu će odlučiti sud ------------------------------------------------------- kad mu nestane love izručit će ga.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:04 13.11.2017.

orsate, baš je tvoja partija zaslužna za stvaranje političkog pritiska na ovaj slučaj, jer da niste baš vi, stari partijaši, inzistirali na saborskom povjerenstvu, koje, naglasimo, nema ama baš nikakve nadležnosti na pravosudni proces, todorić bi bez brige već pakirao torbe za remetinec. ovako će u londonu samo pokazati ovjereni prijevod odluke o osnivanju saborskog povjerenstva, objavljenog u narodnim novinama broj 102/2017, od 18.10.2017. godine, i to će englezima biti dovoljan razlog da nas glatko odbiju, jer je posrijedi veliki politički pritisak na sud. naši argumenti pred stranim sudovima, ako ste primijetili, su dječji i svi se proglašavaju nevažnima i politički inspiriranima. statistika koju navodiš je točna, al si mogao biti pošten prema nama i reći da se u preostalih 20% slučajeva u kojima englez nije isporučio nekog, radilo o glavonjama, velike financijske težine sa jakim političkim vezama, kojke traže neke države, a u priči je i neki malo žešći sraz velikih i jakih. npr. ruski tajkuni koje rusija traži zbog kriminala doma,a u londonu se brane da ih se politički proganja. sve dok ukradene novce drže u zapadnim bankama, oni su 'politički bjegunci'. kad ostanu bez love, pokunjeno dolaze k pameti i vraćaju se na mjesto zločina. još jednom, todorića ste i vi stvarali, niste bez grijeha, linić vam je kamen oko vrata veći nego hdz-u tuđman i sanader zajedno. predstečajne nagodbe su kriminal, i doći ćete na red zbog toga.

VL
DO
Donald
01:24 13.11.2017.

Tko je bio na vlasti kad se u Agrokoru kuhalo ? Do nedavno među ostalim i SDP i Orsat Miljanić . I šta sad tu kaka ? Budala nad budalama.

VL
BO
booloo
00:38 13.11.2017.

Javnost ima pravo to znati jer postoji mogućnost da sve plate iz svog džepa. Ali HDZ je to odbi. ---------------------------------------------------- javnost odnosno građani hrvatske plaćaju kredite koje je sdp uzeo u ime RH a taj novac nije upotrebljen za potrebee RH. gdje je 123 milijarde kuna za koje je kukuriku koalicija zadužila hrvatsku. podebljani su računi u stranim bankama koji glase na ime dužnosnika iz kukuriku koalicije (milanović i SDP (Samo Drpatorska Partija).

VL
DU
Deleted user
07:02 13.11.2017.

agrokor na proljece ide u stecaj jer nece moci izbrsavati svje obveze za place prema dobavljacima a pogotovo nece moci izvrsavati obveze prema bankama koje se dada ne podmiruju jer su zamrznute plenkovic dalicka i maric su stvorili kako voleole reci poduzetnicku klimu da im se dovi cijeli svijet

VL
AM
AMD------------------------
13:08 13.11.2017.

gdje su korijeni ovoga tipa ?cime se on hrani ? dojmljuje me se,da je njegov pocetak covjecanstva 1945.

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
10:03 13.11.2017.

Miljeviću, kako vas nije sram nekoma davati bilo kakve lekcije, vi sami ste nama bili jedna velika lekcija i okanite se non stop prijetnjama i destrukcijom .

VL
Avatar NoProfit
NoProfit
17:44 13.11.2017.

tvoj domet miljeniću jesu ovrhe.

VL
ON
ON
16:25 14.11.2017.

Kada pročith ove komentare na izjavu gosp.Miljenića pomislih dali sam na stranicama "borbe"ili "Politike"Sve odreda kolege komentatori složni :sve što radi HDZ (KPJ) je uredu i po zakonu,Plenki (Tito) on je nepogrešiv.Osim toga gosp.Miljenić (Đilas) ima pravo dati svoje mišljenjee ali trud je uzalud.Tito armija,plenki partija.

VL
DU
Deleted user
10:49 13.11.2017.

U svjetlu najnovijih vijesti o stanju progona Sanadera i Hernadija gdje je državno odvjetništvo odnosno država izgubila sve što se moglo izgubiti, najbolje bi bilo odustati od uzaludnog posla proganjanja Todorića. Ionako se država svim silama spasiti njegovo posrnulo carstvo.

VL
JA
jasenka
08:02 13.11.2017.

Zar saborsko povjerenstvo nije politicki progon - u njemu sjede samo politicari

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.