Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kosovo

Premijer Thaci ima 1,5 milijuna, a predsjednik Sejdiu 98 tisuća eura

hashim thaci
Reuters
03.06.2010.
u 14:50

Imovinske kartice većine kosovskin najviših dužnosnika vrlo jano pokazuju da su oni - milijunaši i to u eurima

Imovinske kartice većine kosovskin najviših dužnosnika vrlo jano pokazuju da su oni - milijunaši i to u eurima. Tako, prema podacima kosovske Agnecije za borbu protiv korupcije, premijer Hashim Thaci ima imovinu vrijednu gotovo milijun ipol eura. Radi e uglavnom o zemljištu, a na jednoj os svojih parcela Thaci gradi kuću od 700 četvornih metra. Ima ušteđeno 224 tisuće eura i kredit od 100.000 eura. Godišnja plaća mu je 17.300 eura.

Ne zaostaje ni predsjednik kosovskog parlament Jakup Krasiqi čija se imovina procjenjuje na 1,2 milijuna eura, akao i kod premijera, veću vrijednosti čine zemljište i kuća. Najskromniju imovinu ima predsjednik fatmir Sejdiu koji je prijavio imovinu vrijednu 98.210 eura i kuću koja je zajedničko vlasništvo šire obitelji. najveći kosovski bogataš i predsjednik stranke Novo Kosova, Bexgjet Pacolli imovinu je prijavio, ali ne želi da podaci budu javni.

Ključne riječi

Komentara 19

AC
a.c.i.d.e
16:13 03.06.2010.

Zlobnici odmah kažu da su sve stekli valjanjem gudre, trgovinom belim robljem, preprodajom ljudskih organa pobijenih zarobljenika, a je želim da verujem da su to pošteno zaradili kopanjem kanala, prodavanjem kifli i pravljenjem bakljave i sladoleda od Vardara pa doo TriglavaAaAaA ...........!

OB
-obrisani-
16:17 03.06.2010.

kraljmilutin, pa kak je mogao zavrsiti pravo kad je bio u europi, upisao studij i ni jedan dan proveo na njemu, odkud mu sad ovaj poznati fakultet??????????

OB
-obrisani-
16:12 03.06.2010.

covjek bez skole i zanata a ipak postao premijerom v srbiji, heheheheheehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije