Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARENJE
Povratak na članak

Premijer Sjeverne Makedonije kaže da ga je EU razočarao, ali da je još predan pridruživanju

Nakon što je Skoplje pristalo okončati spor s Grčkom oko imena države - promijenivši ga u Sjeverna Makedonija od Makedonija - ta bivša jugoslavenska republika je očekivala da će dobiti datum za početak pristupnih pregovora s EU-om.

Komentari 3

DU
Deleted user
23:54 14.11.2019.

Badava ste ime mijenjali.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
00:48 15.11.2019.

I ja bi volio da su razočarani ostali jaca i josipović umjesto mene...

VL
MX
Mister X
22:59 14.11.2019.

Premijer Sjeverne Makedonije kaže da ga je EU razočarao, ali da je još predan pridruživanju.. To je tek početak i tako ostaje cijelo vrijeme samo pametni šute i znaju da je politika laži laži i muljaj daljje ... ali jei je to takva igra velike Yugoslavije ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.