Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS
Povratak na članak

Premijer Plenković o relaksaciji mjera: 'Epidemiološka slika nam to treba dopustiti'

"Imamo i kapacitet kreveta i opremu. Ono što će biti fokus su domovi za starije osobe", rekao je Plenković dodavši da se to i vani i kod nas pokazalo kao najranjivije područje.

Komentari 6

Avatar Šipo
Šipo
15:43 15.04.2020.

Hvala bogu da se na vrijeme krenulo sa tako strogim mjerama ali ne treba zuriti sa pustanjem iz karantene, vidimo da su ove mjere imale ucinka.

VL
JO
JOHNNY
15:46 15.04.2020.

Najbitnije je cijelo vrijeme pratiti situaciju, slusati savjete struke i pratiti stanje u otalim zemljama svijeta. Vlada zna sto radi i ne zeli brzati s postupkom relaksacije kako se epidemioloska slika ne bi pogorsala

VL
JS
Jurica_Spindl
15:47 15.04.2020.

Sa ovakvim nevoljama i situacijama se nitko do sada nije susretao, Plenkovic se odlicno snasao. To govore brojke zarazenih i umrlih u Hrvatskoj kada ih usporedimo sa ostalim zemljama.

VL
DU
Deleted user
17:06 15.04.2020.

Kako bi dobili pravu sliku skresite plaće epidemiološkom stožeru u skladu sa projekcijama pada gospodarstva.Min 50%. odmah. Virus ce brzo nestati. Ako Vas budu napadali zabranite uvoz buduceg cjepiva... nece više biti virusa. Ili Na nivou EU donesite dekret da u slučaju pandemije farmaceuti moraju besplatno ustupiti cjepivo kad bude gotovo.Opet nikad više nece biti virusa.

VL
Avatar southman
southman
16:38 15.04.2020.

Od 1. svibnja treba početi kontrolirano popuštati mjere.

VL
WI
wimneiainneia
16:00 15.04.2020.

Jedan ugledni italijanski pshijatar, sto ga gledam vise od 30 godina na njihovoj televiziji u jutarnjem programu, se obrusio na italijnsku vladu, veli da su uveli zlocincki fasisticki rezim u zemlji porobljivacine i pracenja gradjana, veli da uhode sa helihopterimama ljude po zemlji, i skandalizira se, kaze da to izaziva psihicki teror kod gradjana, i pored terora koji vec prozivljava s njima na vlasti. A jedan njihov fasista, tamo neki sto se bavi logorasima sto je porobio po zemlji, neki celnik doktora ( u nacistima su bili svi doktori, za one koji ne znaju, znate da su oni usmrtili sve neispravne i bolesne isto kao i ovi ), se obrusio jutros na nas ovdje u CH, u mome Kantonu, da nema nikakvih fasistickih mjera kod nas veli, logora, vojske i upravljaca logorima, veli, i da smo mi opasni po njih, posto sva zaraza od nas dolazi veli. :) Zamislite poremecenog fasiste? Veli da ce on porobiti sve svoje gradjane sa vojskom i zigovati zigom u prst, vaditi krv iz prsta, i dati propusnice onima koje smatraju ispravnima, a neispravni i bolesni svi moraju u logor. Ovo vam je ziva istina, ovo je rekao u mrvicu drugacijem stilu, ali sve tocno ovako.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.