Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Tovarniku

Prekršajno prijavljen jer je ispalio pet hitaca u zrak

\'18.05.2010.,Slavonski Brod ,Hrvatska - Pedesetogodisnjak iz pistolja pucao u 77-ogodisnju macehu (pomajku) uslijed cega je zena zadobila prostrijelnu ranu u nozi  Photo: Ivica Galovic/PIXSELL\'
\'Ivica Galovic/PIXSELL\'
08.06.2012.
u 12:10

Muškarac (62) ispalio je pet hitaca u zrak od sreće što mu je sin vjenčani kum u prijateljevim svatovima

Čini se da će 62-godišnjak iz Tovarnika morati prekršajno odgovarati zato što je u nedjelju oko 11.30 sati u dvorištu svoje kuće u Ulici Stjepana Radića ispalio pet hitaca iz lovačke puške, sretan što je njegov sin vjenčani kum u prijateljevim svatovima. Tako je barem objasnio kada ga je policija odvela u policijsku postaju i oduzela oružje za koje je imao oružni list za nošenje i držanje.

Protiv veselog 62-godišnjaka slijedi optužni prijedlog Prekršajnom sudu zbog narušavanja javnog reda i mira, ali i prema Zakonu o oružju.

Komentara 8

OG
Oger
16:55 08.06.2012.

Koji primitivizam! Pucanje kao izraz veselja!

Avatar _Hedon_
_Hedon_
21:02 08.06.2012.

Primitivno ili ne... ali svaki metak ispaljen u zrak ipak negdje mora pasti

TO
Toni50
14:13 08.06.2012.

Prije si bio nagrađivan i za seljotep i sumpornu kiselinu i to ne malo Heroj saborski zastupnik general odličja Župan itd lova do krova ako si bio takav. Danas kad prdneš u demokratiji glasnije evo kazne !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije