1 21°C
 • Zapadnjak:

  i tako, jesu li te zene odredene samo svojim spolom ili postoje i neke politike za koje se te zene zalazu? ako su i ostale zene kao npr. ocasio cortez, onda ce ameri uzivati u visokim porezima i pretvaranju njihove ... prikaži još! zemlje u uhljebistan slican hrvatskoj, ali nema veze, bitno je da je u pitanju zena i svaka kritika prema njoj je seksizam...

 • Avatar neurazumljiv
  neurazumljiv:

  Cortez ne bi ni Rijecani odabrali. Trump je dobio loptu za napucavanje u novom sastavu kongresa. Pelosi kao glasnogovornica ;--) Vjerujem da ce to dobro iskoristiti za sljedece izbore.

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  hitlerova majka bila je žena. einsteinova isto. tito je isto imao majku, koja je bila žena. i moja majka je žena. dal to znači da su žene jednako zaslužne i za neka zla koja su se dogodila, kao i muškarci? ... prikaži još! sve dok za isti posao ne budu jednako plaćeni i muškarac i žena, neće biti dobro. sve dok u nekim sektorima budu muškarci prevladavali, a u drugima žene, neće biti dobro. jedan za jedan. recimo, u općinama da bude jednaki broj zaposlenih žena i muškaraca, vrtićima, školama, isto. a u komunalcima na odvozu smeća pola žena. sve ostalo je otvoreno.

Još iz rubrike Vijesti

Akcija spašavanja

Spašeno i treće štene iz suhozida u okolici Knina

Etno kuća Plitvica selo
uzrok udar groma?

Na Plitvičkim jezerima gorila kuća: Dva vatrogasca završila u bolnici

2
Skup najrazvijenih

Brazilski predsjednik na G7: Amazonija nije vaš problem