Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENO PRIJAVLJENI

Preko oglasa tražili žene koje se žele prostituirati

prostitucija
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
20.07.2019.
u 13:37

U oglasnicima su objavljivali oglase u kojima su navodili da traže žene koje bi za novac pružale seksualne usluge.

Muškarac (56) i žena (37) sumnjiče se za prostituciju. Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnja se da su od 26. lipnja do 18. srpnja više žena nagovorili da se za njih prostituiraju u stanovima na području Zagreba.

U oglasnicima su objavljivali oglase u kojima su navodili da traže žene koje bi za novac pružale seksualne usluge. Kada su im se žene zainteresirane za taj posao javile na oglas, s njima su dogovarali uvjete pod kojima će pružati spolne usluge te su im obećali zaradu.

Potom su na internetu objavili veći broj oglasa pod raznim korisničkim imenima kojima su oglašavali pružanje spolnih usluga uz novčanu naknadu. Na objavljene brojeve telefona su se javljale žene koje su sa zainteresiranim muškarcima dogovarale vrijeme, mjesto, vrstu i cijenu spolne usluge koje su im pružale. Zarađeni novac predavale su 56-godišnjaku i 37-godišnjakinji, no nije priopćeno o kojoj se sumi radi.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Dumen
Dumen
15:36 20.07.2019.

Obračunavali su PDV mušterijama a nisu ga dali državi ? Tu je problem.

DU
Deleted user
19:02 20.07.2019.

Jesenti milu bigulicu, Kaj god! Kakva vas prostitucija spopada?! Zašto se stvari ne nazovu pravim imemom i objavi da je to dvoje naprednih "poduzetnika" tražilo modernu, progresivnu, liberalnu, tolerantnu, empatičnu i inklizivnu žensku čeljad bez moralnih skrupula i ognjištarskih zanovijetanjaa za rad u propulzivnom sektoru te ugodnom, opuštajućem i poticajnom okruženju. Zar nije sada stvar puno jasnija, a?

AA
aabbcc
18:18 20.07.2019.

Firmu zatvoriti a poslodavca kazniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije