Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bjelovar fresh'

Preko mobilne aplikacije do domaćeg proizvoda

Bjelovar: Konferencija "Kako transparentnost utječe na poduzetništvo"
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
28.03.2020.
u 14:51

U gradskoj upravi dali su si truda i popisali svaki proizvod od salate, poriluka i krumpira do sireva, mlinaca i sokova.

Bjelovar se dosjetio lakog i modernog načina za pomoć domaćim OPG proizvođačima. U ponedjeljak će biti dostupna mobilna aplikacija "Bjelovar fresh" u kojoj će biti dostupno 130 domaćih OPG-a.

U gradskoj upravi dali su si truda i popisali svaki proizvod od salate, poriluka i krumpira do sireva, mlinaca i sokova. Voditelj projekta zamjenik je gradonačelnika, Igor Brajdić.

- U ponedjeljak predstavljamo, "Bjelovar fresh" putem kojeg se predstavlja 130 OPG na jednom stalnom mjestu sa domaćim, zdravim, lokalnim proizvodima i asortimanom sa cijenama te mogućnosti dostave na kućni prag, ali i povezanosti sa kontinentalnim turizmom nakon što završi ova kriza. Također, predstavljamo mjere za mala poljoprivredna gospodarstva za koja se sad tek vidi koliko su značajna kao i opstanak sela! Čestitam još jednom i kreatoru stranice OPG Bjelovar, svaka čast! - izjavio je Brajdić pritom misleći na admina koji je već prije nekoliko dana pokrenuo facebook grupu "OPG Bjelovar" gdje se okupljaju svi oni koji imaju nešto za ponuditi ili oni kojima je nešto potrebno.

Inače, postoji mogućnost, najavljuje Hrebak, da će jedan štand na tržnico raditi i biti opremljen s proizvodima velikog broja bjelovarskih OPG-a te će poslovati pod strogim nadzorom komunalnog redara, ali ništa još službeno nije potvrđeno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije