Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Preko granice pokušala prenijeti 67 stabljika marihuane

marihuana
Foto: MUP
1/2
18.02.2010.
u 14:47

Osumnjičena 30-godišnjakinja u srijedu u ranim jutarnjim satima pokušala je ući u Republiku Hrvatsku, a drogu je prenosila u plastičnim kutijama.

Na međunarodnome graničnom prijelazu Macelj policijski i carinski službenici pri pregledu autobusa bosansko-hercegovačkih registarskih oznaka, u putnoj torbi 30-godišnje hrvatske državljanke pronašli su 67 stabljika marihuane, pribor za navodnjavanje sadnica, termometar i dvije utičnice s programatorima.

Osumnjičena je u srijedu u ranim jutarnjim satima pokušala ući u Republiku Hrvatsku, a drogu je prenosila u plastičnim kutijama.

Ona je uhićena i nakon dovršenoga kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu dovedena u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Komentara 2

BB
Bugs Bunny
15:26 18.02.2010.

Proglašavati bogomdanu biljku kao što je konoplja ilegalnom je ljudska sramota koja još nije ispravljena. Sanjam dan kada će ovakvi članci biti arhivirani u dalekoj budućnosti u kategoriji \"vjerovali ili ne\" zajedno sa temama poput \"masturbacija uzrokuje sljepoću\" i slično. Bavite se pravim kriminalcima, pogotovo ovima na vlasti, a pustite ljudima slobodu bar da zapale koju bez stresa da ih se proglašava narkomanima.

VZ
veki_zg
15:39 18.02.2010.

smjesno je da smo jedina zemlja u europi di je isto dali ti nadju 5g trave ili 5g heroina, ili dal npr. nekog dobro izmlatis na mrtvo ime-->isto ti se pise!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije