Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog prekida ljubavne veze

Preko Facebooka prijetio 19 godina starijoj bivšoj djevojci pa uhićen

FILE PHOTO: In this photo illustration, a Facebook logo on a computer screen is seen through a magnifying glass held by a woman in Bern
THOMAS HODEL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
26.10.2020.
u 09:41

Putem aplikacija za dopisivanje preko društvenih mreža oštećenoj je uputio više prijetećih poruka što je kod nje izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog prijetnji upućenih 47-godišnjakinji.

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni od 20. do 22. listopada, zbog prekida ljubavne veze, putem aplikacija za dopisivanje preko društvenih mreža, oštećenoj  uputio više prijetećih poruka što je kod nje izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske - istakao je glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije