Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boeing 777

Prekinuta potraga za nestalim avionom, signali ne dolaze od crne kutije

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.05.2014.
u 07:43

Potraga se obustavlja na najmanje dva mjeseca, a trenutačno se pregovara o njezinu nastavku

Bluefin-21, američki podmorski robot, završio je potragu za nestalim letom 370 Malaysia Airlinesa uz zapadnu australsku obalu, javlja aunews.com.

Australske vlasti odbacile su mogućnost kako se nestali Boeing 777 nalazi na području na kojem su uhvaćeni signali, za koje se vjerovalo da dolaze od crne kutije.

Potraga se obustavlja na najmanje dva mjeseca, a trenutačno se pregovara o njezinu nastavku. Točan datum druge faze potrage zasad nije poznat.

Michael Dean, jedan od direktora mornarice SAD-a izjavio je kako signali dolaze iz drugog izvora nevezanog uz avion Malaysia Airlinesa koji je 8.ožujka nestao s 239 putnika.

>> Objavili satelitske podatke o nestalom Boeingu 777

Komentara 1

HR
hrxxx111
20:10 29.05.2014.

kakav to izvor mora biti da ga zamjene sa signalom crne kutije ? uostalom zar niste pisali nedavno da su baterije u CK prazne ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije