Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavonski brod
Povratak na članak

Pregazio i usmrtio staricu u ulici u kojoj ne radi rasvjeta

Nesreća se dogodila u 17 sati na izlasku mjesta u smjeru Radovanja, a prema riječima očevidaca, vozač je izašao iz automobila i pokušao reanimirati nesretnu staricu, no nije joj bilo spasa

Komentari 2

MA
mamuti
22:46 30.11.2012.

brzina se treba prilagoditi uvjetima na cesti......sad je jos javna rasvjeta kriva .

VL
OB
-obrisani-
22:50 30.11.2012.

Ovaj vozač je pokušao reanimirati nesretnu ženu. Kada usporedim ovaj slučaj sa slučajem rukometašice koja je u alkoholiziranom stanju pregazila majku troje malodobne djece i napustila mjesto nesreće, želio bi podsjetiti na nepravdu. Ona je puštena, igra, šeta a ovajaj će ako je beznačajan za ovo društvo biti u lošem položaju. Da li su njemu policajci bili priklonjeni kao njoj. Ovdije su nepovoljne ojkolnosti dovele do smrtnog ishoda. Prekršaj je prekršaj ma tko izazvao i napravio. Živimo u državi gdje nismo svi isti pred zakonom, bez obzira što smo isti prekršitelji. Dokaz smo korumpiranosti u policiji, sudstvu i svima onima koji su sastavnica slučaja. Kada bi se pravda primjenjivala za svakoga isto, ne bi bilo razmišljanja kako nezadovoljni presudama trebaju pravdu zadovoljiti na svoj način. Dok se ne dogodi oduzimanje života za život, i nadalje će biti oslobađajućih presuda za one od značaja za Hrvatsku, ili one sa velikim bankovnim računima. Ima dosta takvih slučajeva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.