Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA GA TRAŽI

Pregazio dijete u Pitomači i pobjegao s mjesta nesreće. Dijete zadobilo ozljede kralježnice i kuka

Screenshot
10.05.2021.
u 23:28

Dijete je bilo na biciklu i automobil je zahvatio zadnji dio bicikla, napomenula je djevojka.

U ponedjeljak oko 16 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je nepoznati vozač udario dijete na pješačkom prelazu na izlazu iz Šenoine ulice u Pitomači. Vozač je potom pobjegao s mjesta nesreće, a policija za njim traga.

Više o nesreći za portal Danica kazala je djevojka koja je, kako navode, upućena u slučaj. 

- Čovjek sijede kose u bijelom automobilu na pješačkom prijelazu udario je dijete koje je hitnim ambulantnim vozilom prevezeno u bolnicu s ozljedama kralježnice i kuka. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće. Ako netko ima neka saznanja, molim povratnu informaciju. Dijete je bilo na biciklu i automobil je zahvatio zadnji dio bicikla, napomenula je djevojka.

 

Komentara 3

IJ
istina_____jako____boli
07:07 11.05.2021.

Krivi su roditelji zato sto djete nisu naucili da se biciklo ne vozi preko pjesackog prelaza, nego se gura, tj. ide pjesice. Biciklisti prebrzo ulijecu na pjesacki prelaz pa ih vozaci ne mogu na vrijeme uocit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije