Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brže, više, jače

Predškolci vrtića Dubovac pobijedili na 12. olimpijadi

'07.05.2013., Karlovac - Mala olimpijada u kojoj sudjeluju malisani svih karlovackih vrtica.  Photo: Dominik Grguric/PIXSELL'
Foto: 'Dominik Grguric/PIXSELL'
1/5
08.05.2013.
u 12:22

Drugo mjesto sa 15 bodova zaostatka za naboljima osvojio je Grabrik, dok su treći mališani s Gaze

Mališani Dječjeg vrtića Dubovac s osvojenih 115 bodova, pobjednici su ovogodišnje Male olimpijade. Dvanaesto izdanje tradicionalne sportske manifestacije u Karlovcu okupilo je oko 350 djevojčica i dječaka iz 11 vrtića. Drugo mjesto sa 15 bodova zaostatka osvojio je Grabrik, dok su treći bili mališani iz vrtića Gaza.

 – Djeca u vrtićima imaju redovitu jutarnju tjelovježbu. Surađujemo i s GK Sokol. Vrlo je važno da ih od najranije dobi učimo zdravim navikama i važnosti redovitog kretanja i vježbanja – rekle su ravnateljice Dječjeg vrtića Četiri rijeke i Karlovac Lidija Ćale i Marina Gojak.

U trčanju na pedeset metara najbolji su bili Noa Majetić, Ivor Čosić, Filip Holjević, Tara Dančula, Ana Luketić i Dora Matanić. Pobjednici štafete su klinci s Gaze u pobjedničkom sastavu Ivan Biličić, David Ogrizović, Noa Volner i Luka Cvitković, te Lucija Bekić, Paola Krivačić, Mona Šarinić i Gita Krnežić.

Najdalje su skočili David Lendler, Kristijan Gušić i Jakov Katić, kao i Hana Furač, Dora Bregar i Mia Marković. Lopticu su najdalje bacili Oskar Kovačić, Mateo Lacković i Sebastian Lucijanić, Matea Magdić, Josipa Žgela i Hana Skočibušić. U nogometu kod dječaka najbolje su ekipe vrtića Novi Centar, Rakovac i Ledo. Loptom vješto barataju i djevojčice, od kojih su na pobjedničkom postolju završile nogometašice predškole Grabrik, vrtića Dubovac i Gaze. Idući tjedan slijedi i županijska olimpijada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije