2 21°C
 • Avatar Dixie_land
  Dixie_land:

  Pa dodik se jedini zauzeo za Hrvate i hrvatske interese Bruxellesu. Znamo da je to iz srpskoh interesa, ali žalosno je da se Srbin zauzima za prava Hrvata. Svejedno to samo dokazuje da više nikada ne treba graditi prijateljstvo sa ... prikaži još! Bošnjacima. Ne treba ni sa Srbima ,ali možemo surađivati sa njima i napokon ostvariti slobodu Hrvatskom narodu u BiH.

 • Jevco:

  Komsic moze samo da govori u svoje osobno ime nema legtimitet zastupati ne interese hrvatskog naroda i ne moze mijenjati misljenje hrvatskog naroda koji nema nista protiv izgradnje mista.

 • Avatar nekakav
  nekakav:

  komšića prestanite nazivati hrvatskim članom predsjedništva bih, jer on to nije! žalosno da hrvatske interese u bih danas najviše zastupa i brani dodik! pelješki most se gradi i biti će gotov prije roka, i svi mi ćemo biti jako jako ... prikaži još! sretni. muslimani iz bih, tj. njihova politička klika, će sve do dovršetka mosta brbljati i svađati se, al kako su krezubi, neće biti ništa. al ih budemo pozvali na otvorenje mosta. sve dobro zaliti žilavkom, vrućom janjetinom, par klapa će pjevati, i biti će nam sasvim fino, jedino da bura ne zapuhne prejako, ne trebamo se ljuljati i od vjetra još...

Još iz rubrike Vijesti

Sindikat Preporod
SKUPLJANJE POTPISA U ŠKOLAMA

Sindikat Preporod traži odgodu 'Škole za život'

Utopljeni migranti
Smrt u rijeci

Fotografija potresla svijet: 'Otac i kći se utopili, a samo su željeli dosanjati svoj san'

60
Palestina
Bojkot Jareda Kushnera

“Plan stoljeća” za Palestinu nije zaživio ni jedan dan

3