Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedinstvo

Predsjedništvo međimurskog HNS-a neće protiv vrha stranke

Matija Posavec
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
18.03.2014.
u 17:04

Župan Matija Posavec dobio je podršku predsjedništva, a ima i podršku vrha stranke

U ovom trenutku najvažnije je osigurati političku stabilnost i nastaviti započete projekte, zbog čega je nužna suradnja s Vladom i ministarstvima, zaključeno je na sjednici predsjedništva međimurskog HNS-a, na kojoj se raspravljalo i o odnosima u stranci nakon izbacivanja Radimira Čačića.

Župan Matija Posavec dobio je podršku predsjedništva, a ima i podršku vrha stranke. Podržali su Posavčev stav da u ovom trenutku ne postoje elementi za pokretanje stegovnog postupka protiv zamjenice župana Sandra Herman zbog otvorene podrške varaždinskim kolegama Nataliji Martinčević i Zlatku Koračeviću, koji su nakon Čačića također izbačeni iz stranke.

- Nitko neće biti kažnjen zbog iznošenja vlastitog stava i mišljenja. No, ne smijemo negirati da je posljednji istup Sandre Herman donio određene probleme, posebice kada je medijska slika u  pitanju. Zato svi, uvijek i u svakom trenutku moramo biti svjesni da naši istupi, bez obzira na vlastito mišljenje koje možemo braniti i isticati, imaju širi utjecaj i daju širu konotaciju. Biti članom stranke podrazumijeva i obveze od kojih nitko ne smije bježati, pa tako ni Sandra Herman - rekao je Posavec.

>>'Od Čačićeva izbacivanja, u HNS ušlo 948 novih članova'

Komentara 1

SS
sseka
09:33 20.03.2014.

... sve dok im voljeni Ratko ne iziđe iz zatvora! koji su to licemjeri. jadno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije