Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
formiranje vlade

Predsjedništvo HDZ-a sutra o kandidatima za ministarska mjesta

Tomislav Karamarko
Foto: Anto Magzan/Pixsell
10.01.2016.
u 15:57

Karamarko ističe da pregovori s Mostom idu po planu te očekuje da će biti završeni u roku

U HDZ-u su danas održane unutarstranačke konzultacije, a predsjednik stranke Tomislav Karamarko najavio je za ponedjeljak sjednicu Predsjedništva HDZ-a na kojoj će se razgovarati o tome koja će ministarstva preuzeti ministri koje će predložiti Most, a koja oni iz Domoljubne koalicije, uz poruku da mandatar Tihomir Orešković ima pravo veta.

"Od sutra ćemo razgovarati o tome u kojim ministarstvima će odgovornost preuzeti ministri koje će predložiti Most, a u kojima oni Domoljubne koalicije. Istodobno ćemo mandataru predlagati i konkretne osobe za pojedine resore. Korektno je dati mu vremena da porazgovara s kandidatima i da samostalno odluči, bez ikakvog pritiska", objavio je Karamarko na Facebook stranici.

Poručio je da je stanje u državi takvo da imenovanje najkvalitetnijih ljudi nema alternativu.  

Prve unutarstranačke konzultacije o kandidatima za ministre održane se uoči sutrašnje sjednice Predsjedništva HDZ-a i nastavka pregovora s Mostom.  

Karamarko ističe da pregovori s Mostom idu po planu te očekuje da će biti završeni u roku.

>> 'Očekujemo da Orešković odabere kandidata za ministra znanosti, obrazovanja i športa'

>> Ženska mreža Hrvatske piše mandataru: Vodite računa o zaštiti prava žena

Komentara 41

TO
torcidaš
16:51 10.01.2016.

Nema vise zgubidana Freda, Ranja, Rajka, Arsena i ostalih propaliteta

CI
CIPS
16:49 10.01.2016.

Ova vlada ce biti daleko najbolja i povijesti Hrvata!

TO
torcidaš
16:50 10.01.2016.

Propaliteti i zgubidyni nakon četri godine pljačke odlaze zauvjek. HDZ i Mist ce odabrati stručne sposobne i Hrvatdkoj odNe ministre. Sretno Hrvatska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije