Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi statut HRT-a
Povratak na članak

Predsjednik uprave HRT-a morat će zamrznuti stranačku funkciju

Član NO Ante Žigman podnio ostavku jer odlazi za savjetnika guverneru HNB-a Željku Rohatinskom

Komentari 5

Avatar sawanah
sawanah
21:35 05.04.2011.

Konfuznog li članka.....

VL
DO
doktorica
08:14 06.04.2011.

pravi yutel kadar

VL
DA
danibani
22:38 05.04.2011.

\"Predsjednik uprave HRT-a morat će zamrznuti stranačku funkciju\" Ne ne ne ... krivo ... htio si reci: Član stranke morat će zamrznuti funkciju Predsjednika uprave HRT-a Jer ono ... jednom vuk uvijek vuk, ne?!

VL
AA
aabbcc
23:43 05.04.2011.

U novi statut ušlo je i pravilo da svaki novoizabrani predsjednik uprave HRT-a nakon imenovanja mora zamrznuti svoju stranačku funkciju. _____________________________________________________________ KOMEDIJA a za koji se to hurac \"\"moraju birati\"\" ljudi sa STRANACKOM FUNKCIJOM ? _____________________________________________________________

VL
Avatar vh1
vh1
07:48 06.04.2011.

Kako je sa stranačkom funkcijom uopće mogao biti kandidiran i ući u proceduru…..????? I mi se čudim zašto su nam pregovori sa EU odgođeni još godinu dana. Užas….

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.