Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGA RESA

Predsjednik udruge građana krivotvorio potpise pa zaradio kaznenu prijavu

Duga Resa
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
21.02.2020.
u 15:25

Na tim se zapisnicima nalaze nevjerodostojni potpisi ovjerovitelja zapisnika i kao takve ih je dostavljao nadležnom tijelu državne uprave.

Policijska postaja Duga Resa provela je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela. Naime, osumnjičenog se tereti za krivotvorenje službenih i poslovnih isprava i ovjeravanja neistinitog sadržaja. 

PU karlovačka izvijestila je kako se 33-godišnjaka sumnjiči da je kao odgovorna osoba u četiri navrata od 2016. do 2019. godine, bez održavanja sjednica, sačinjavao zapisnike o održavanju redovnih sjednica skupštine udruge.

Na tim se zapisnicima nalaze nevjerodostojni potpisi ovjerovitelja zapisnika i kao takve ih je dostavljao nadležnom tijelu državne uprave, piše KAportal.

– Na taj način doveo je u zabludu tijelo državne uprave koje je udruzi izdalo Rješenje za daljnje djelovanje. Zbog sumnje u počinjenje spomenutih kaznenih djela Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava, dodaju u policiji.

Komentara 1

ZO
Zooltan
20:52 21.02.2020.

udruga slobodnih panjolupaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije