Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLAO SVOJ PRIJEDLOG

Predsjednik predložio Saboru izbor Zlate Đurđević za predsjednicu Vrhovnog suda

Zoran Milanović, Zlata Đurđević
Foto: PIXSELL
1/3
17.06.2021.
u 16:43

Za predsjednika Vrhovnog suda kandidirali su se Zlata Đurđević, Lana Peto Kujundžić, Šime Savić i Snježana Rizvan te Boris Vuković koji je ipak povukao svoju kandidaturu

Predsjednik Zoran Milanović uputio je danas Hrvatskom saboru prijedlog za izbor prof. dr. sc. Zlate Đurđević za predsjednicu Vrhovnog suda Republike Hrvatske, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Za predsjednika Vrhovnog suda kandidirali su se Zlata Đurđević, Lana Peto Kujundžić, Šime Savić i Snježana Rizvan te Boris Vuković koji je ipak povukao svoju kandidaturu.

Iako ju je predsjednik predložio, HDZ se izjasnio kako neće dati povjerenje Zlati Đurđević.

VIDEO Zoran Milanović o plandovanju i krkanju predsjednika Vrhovnog suda

Komentara 53

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
17:26 17.06.2021.

hehehehe....ne bu išlo..neeee.

Avatar smradmin
smradmin
18:38 17.06.2021.

Zamislite samo - i a k o ju je predsjednik predložio HDZ je neće podržati. Kako se oni samo to usude?? Mogao bi predsjednik bitno pojčati sve pseudo intelektnulano ispade i unaprijediti svoj bogati vokubular prostakluka i uvirijeda.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
17:39 17.06.2021.

A baš ju razvlači po blatu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije