Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči 5. kolovoza

Predsjednik Josipović promaknuo i pohvalio 100 pripadnika OS RH

Ivo Josipović
Foto: Robert Anić/PIXSELL
01.08.2014.
u 13:28

U čin brigadira promaknuti su pukovnici Niko Jurilj, Rudolf Vučić, Ivan Galović, Emilio Turina, Vjeran Matišin, Ivan Hodak, Dražen Keser, Zoran Pećušak, Berislav Vidović i Dražen Cvitanović

Predsjednik Ivo Josipović donio je na temelju svojih ustavnih i zakonskih ovlasti, na prijedlog ministra obrane, odluke o promicanjima i pohvalama za sto pripadnica i pripadnika Oružanih snaga Republike Hrvatske.

U čin brigadira u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja promaknuti su pukovnici Niko Jurilj, Rudolf Vučić, Ivan Galović, Emilio Turina, Vjeran Matišin, Ivan Hodak, Dražen Keser, Zoran Pećušak, Berislav Vidović i Dražen Cvitanović, a u čin kapetana bojnog broda kapetan fregate Damir Dojkić.

U čin pukovnice promaknute su bojnice Sandra Krivić i Vera Bogović, a u čin pukovnika bojnici Dejan Petrović, Mario Grgić, Mišo Kranjčić, Ivica Petrić, Dragan Andrijević, Željko Bosorić, Miroslav Bolješić, Dubravko Gašparec, Davor Kiseljak, Dražen Knezić, Ivan Damiani, Davor-Josip Babić i Toma Durdov.

Za ostvarene natprosječne rezultate u izvršavanju postavljenih zadaća, pohvalom vrhovnog zapovjednika pohvaljeni su bojnici Vjekoslav Pavlović i Marijan Grđan, satnica Mirjana Lohert, satnik Mario Maslov i narednik Stevo Kos.

>>Drago Lovrić promaknut u čin generala zbora

Komentara 9

DU
Deleted user
14:48 01.08.2014.

Ma nemojte mi reći? Sigurno je ostao neki prebjeg iz JNA bez odličja, pa se to moralo popraviti. Čestitam.

MA
matejkr
14:54 01.08.2014.

Koga briga što taj fikus uhljebljeni radi!?

Avatar film
film
14:04 01.08.2014.

ispravak; BIVŠI PREDSJEDNIK

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije