Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVELI GA

Kaos na svadbi: Pijan udario ženu, a prijatelji kažu da nikad ne pije i da nije agresivan

pravosudna policija
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
29.04.2019.
u 11:26

Prijatelji obitelji kažu da je bila riječ o šamaru, a Marunčekovi suborci kažu da ima neriješene odnose sa ženom, ali da nikad nije agresivan ni nasilan te da nikad ne pije

Zoran Marunček (56), predsjednik Udruge veterana 5. Gardijske brigade Sokolovi iz Vinkovaca i predsjednik Hvidre Vinkovci, u subotu je završio u pritvoru Policijske uprave vukovarsko-srijemske, kamo su ga odvezli na triježnjenje nakon što je pijan udario suprugu (52), pišu 24 sata.

Tog dana obitelj Marunček slavila je kćerinu udaju, a prema neslužbenim saznanjima, oko 15 sati između Zorana i njegove supruge izbila je prvo svađa, a potom i fizički sukob. Policija navodi da je Marunček imao 1,7 promila alkohola u krvi. Policija je priopćila kako će protiv Marunčeka biti podnesena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za nasilje u obitelji. Kako je priveden nije mogao ni prisustvovati nastavku vjenčanja.

24 sata neslužbeno doznaju da supružnici već godinama ne žive zajedno. Prijatelji obitelji kažu da je bila riječ o šamaru, a Marunčekovi suborci kažu da ima neriješene odnose sa ženom, ali da nikad nije agresivan ni nasilan te da nikad ne pije.

- Vjerojatno si je kod kćeri na svadbi dao malo oduška, pa ga je previše uzelo - rekli su.

VIDEO Premijer Plenković na prosvjedu #spasime:

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Apsalar
Apsalar
12:07 29.04.2019.

Ne shvaćam zašto je ovo vijest?! Pada mi na pamet da je jedini razlog to što je "šamaratelj" hrvatski branitelj. Toliko sličnih i gorih događaja ima svakodnevno. Ovo kao vijest za naslovnicu je u službi sustavnog pljuvanja po braniteljskoj populaciji.

KR
krekov
13:06 29.04.2019.

tko ne pije sa 1,7 je u nesvjesti

TB
taras.buljba
14:13 29.04.2019.

HDZov nizerangirani mafijascic i to predsjednik udruge jadne od milion zahvaljujuci njima branitelji se masovno ubijaju a uza obitelj dobije zastavu pih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije