Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Testovi negativni

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović oporavio se od koronavirusa

Mostar: Dragan Čović glasovao na Parlamentarnim izborima RH
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
04.08.2020.
u 11:50

Uz savjete i preporuke liječnika predsjednik HDZ-a BiH se vraća redovitim dužnostima i obvezama, stoji u priopćenju

Predsjednik HDZ-a BiH i zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović oporavio se od bolesti Covid-19, objavila je u utorak injegova stranka.

Kontrolni testovi pokazali su da je Čović negativan na koronavirus. Sredinom srpnja objavljeno je kako je čelnik HDZ-a BiH zaražen koronavirusom, te da je dobrog zdravstvenog stanja s blagom kliničkom slikom bolesti.

Svoje obveze je obavljao iz samoizolacije.

Uz savjete i preporuke liječnika predsjednik HDZ-a BiH se vraća redovitim dužnostima i obvezama, stoji u priopćenju. Čović je pozvao stanovnike Bosne i Hercegovine na pridržavanje propisanih epidemioloških mjera kako bi se spriječilo širenje koronavirusa.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:00 04.08.2020.

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović oporavio se od koronavirusa a HDZ BiH se nemre nikako opraviti jer su u njemu previše bolesne i zaražene osobe.

WW
walter wolf
12:57 04.08.2020.

jedini njegov pozitivan period u zivotu je bio...dok je bio pozitivan na corona virus...sve ostalo mu je negativno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije