Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija

Predsjednik Europskog vijeća Tusk odgovorio Trumpu: EU i SAD su najbolji prijatelji

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
15.07.2018.
u 20:42

Mislim da je Europska unija neprijatelj, zbog onoga što nam rade na polju trgovine, kazao je u intervjuu za američki tv kanal CBS predsjednik Trump

Predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk reagirao je u nedjelju navečer na izjave američkog predsjednika Donalda Trumpa, koji je među neprijatelje SAD-a nabrojao i Europsku uniju, istaknuvši kako su, upravo suprotno, Sjedinjene Države i Europska unija "najbolji prijatelji".

"Mislim da je Europska unija neprijatelj, zbog onoga što nam rade na polju trgovine", kazao je u intervjuu za američki tv kanal CBS predsjednik Trump. 

U svom odgovoru na Twitteru Donald Trump je napisao: "Amerika i Europska unija su najbolji prijatelji". "Tkogod kazao da su neprijatelji taj širi lažne vijesti", istaknuo je predsjednik Europskog vijeća.

Odnosi između SAD i Europske unije u posljednje vrijeme su se zaoštrili na području trgovine, nakon što su Sjedinjene Države uvele Europskoj uniji carine za aluminij i čelik.

Komentara 8

I1
ing-12345
06:13 16.07.2018.

Tusk je liberalna marioneta. koju njegov vlastiti poljski narod ne može smisliti. Bilo bi mu bolje da šuti.

KA
KaraMarko
23:56 15.07.2018.

Kako Tusk lupa gluposti... USA gleda sad samo svoj interes...a propala EU ne zna ni sta prica vise

MX
Mister X
22:10 15.07.2018.

Predsjednik Europskog vijeća Tusk odgovorio Trumpu: EU i SAD su najbolji GAY "prijatelji" nebih rekao nego je to možda ovako SAD je muško a "Eu,ropija" je jako hena stranka u tom """prijateljstvu"" !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije