Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženska prava
Povratak na članak

Predsjednik Duda ublažio stav o pobačaju nakon općeg bunta

Arhitekt današnje Poljske, Kaczynski je pozvao ljude da brane crkve

Komentari 9

MR
Mrcro1010
10:10 30.10.2020.

Ovaj sto pise ovu kolumnu je radikalni ljevicar i totalitarist.... odjednom su mu suci ustavni korumpirani a nasi kao nisu... daj covjece idi operi zube bolje bi ti bilo

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
08:45 30.10.2020.

Denis naziva legalno izabranu vlast nazadnjačko-konzervativna. Koja "veličina" od novinara si dopušta takve kvalifikacije? A sve samo zato jer vlast ne dopušta ubijanje nerođenih - što je valjda po Denisu napredno.

VL
KL
Keva lekarka, cale major KOS-a
08:34 30.10.2020.

Sve si točno napisao, osim što se ništa od toga što si napisao nije dogodilo. Ajde daj slike tih masovnih prosvjeda, koje si spomenuo 4 puta.

VL
CR
CROLINDA
12:11 30.10.2020.

.Ubijanje nerođenih je najgori genocid- danas se u svijetu kažu godišnje ubije preko 40 milijuna nerođene dječice - Ne ubijajte dječicu –nemate pojma što vas čeka – jao jao triput jao- kako ranjavate i srdite srce Božje - koji to to činite pomažete u tome nagovarate ili niste spriječili a mogli ste i koji to načelno podržavate – pokajte se brže i obratite da vam Bog oprosti - Članak 21 ustava kaže da svako ljudsko biće ima pravo na život - Gdje je tu pravo začetog ljudskog bića - Čak i ako ne vjeruješ u Boga i Božji sud - kakav ti je to moral i kako možeš ubiti ljudsko mladunče da tako kažem Djetetov život ni djetetovo tijelo nije majčino vlasništvo ni očevo – dijete je čovjek – zasebna jedinstvena originalna ljudska jedinka sa svim svojim pravima i budućnošću na ovom svijetu a koju mu vi svjesno i nasilno oduzimljete - Okanite se dječice ne komadajte ih žive metalnim zubatim štipaljkama u majčinoj utrobi - Zalažeš se za prava životinja a dječicu ubijaš - Znate li da je majkama Karola Wojtile, Andreja Boccelija, Jacka Nicholsona………… predlagano da ih pobace Hilary Cliton pitala majku Tereziju što misli zašto Amerika još nije imala predsjednicu a ona joj odgovorila da je njihova predsjednica vjerojatno abortirana - Prestrašno - Ima čak i katolika što govore da djecu ne treba krstit dok ne narastu i sama se izjasne o tome - a istovremeno ti isti smatraju da se smije umjesto nerođenog djeteta u majčinoj utrobi odlučiti hoće li ono živjeti odnosno hoće li ga se usmrtiti -

VL
LA
Latigo
10:59 30.10.2020.

Kakav manipulatorski, ekstremno lijevoliberalno intonirani članak...Kako diše većina Poljaka pokazali su zadnji i predzadnji izbori u kojima je PiS odnio uvjerljivu pobjedu. Podrške iz Hrvatske dolaze prosvjednicima?? Evo, ja podržavam poljsku vladu i sve njezine poteze, pogotovo ovaj oko pobačaja.

VL
CR
CROLINDA
12:13 30.10.2020.

Neplanirana trudnoća Blažene Djevice Marije je dala Otkupitelja ljudskog roda a prvi koji je pozdravio Spasitelja bio je također još nerođeno dijete Ivan Krstitelj koji je zaigrao u utrobi majke Elizabete kad joj je Marija u blaženom stanju došla u posjetu- Stepinac :“ Bolje desetero djece u kući nego jedno na duši“- Ima li išta apsurdnije nego kada promicatelji pobačaja se žale naprimjer na radikalizaciju u društvu ili kad viču :Smrt fašizmu sloboda pobačaju“ – jer kud ćeš gori fašizam od pobačaja ili pak kada se takvi gorljivo zalažu da se odobri pravo na usvajanje pročojserskim skupinama - Ako Bog u Knjizi mudraca nevjernike nazivlje glupanima kakvim li će tek imenom nazvati one koji ubijaju dječicu - Čak i ako ne vjeruješ u Boga kao ljudsko biće trebalo bi ti posve jasno da ama baš niko nema ama baš nikakvo pravo ama baš ni u kakvoj i ni u kojoj vrsti situacije ubiti dijete u utrobi – ono je ljudska jedinka a osim toga nije ništa krivo čak ni onda kada je začeto silovanjem i li incestom – izbor uvijek postoji – ako se bojiš da ga nećeš moći voljeti ili uzdržati podaj ga nekome tko hoće – ubojstvo nikada nema nikakva opravdanja

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
20:36 30.10.2020.

Protest protiv zabrane abortusa u Poljskoj - za vrijeme mise u crkvi! Prosvjednici su konačno otišli sa svojim problemima tamo gdje su oni i stvoreni! Puna podrška!

VL
PR
pravednik2
09:04 30.10.2020.

Kaczynski je apsolutni konzervativac - po njegovim riječima. Bori se svim sredtsvima za klasičnu obitelj. On sam nije nikada bio ženjen, imao djecu ili bilo kakav odnos sa ženama. Zašto li? Svećenik nije.

VL
Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
16:17 30.10.2020.

Podrška prosvjednicima u borbi protiv povratka u mračni Srednji vijek!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.