Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKOK u karlovačkoj HVIDRI

Predsjednik Banić: Neka istraže sve, no naši su računi čisti

Petar Banić
Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL
11.04.2014.
u 15:59

Dodaje da je istraga pokrenuta po anonimnoj kaznenoj prijavi u kojoj se karlovački ogranak braniteljske udruge i njega kao odgovornu osobu optužuje za nenamjensko trošenje sredstava od članarine.

Karlovačka HVIDRA je pod istragom, kako nam otkriva njezin predsjednik Petar Banić. Dodaje da je istraga pokrenuta po anonimnoj kaznenoj prijavi u kojoj se karlovački ogranak braniteljske udruge i njega kao odgovornu osobu optužuje za nenamjensko trošenje sredstava od članarine.

- Isto tako se spominje nekakav kriminal u vezi s našim odmaralištem u Jadranovu. Policija će, očekujem, nastaviti izvide, a samo su jednom bili u našim prostorijama, tokom ovog tjedna - kaže Banić. Tvrdi da se nema što pronevjeriti.

- S prihodom od članarina jedva pokrivamo hladni pogon za naše prostorije, a članovima omogućujemo ljetovanje u našim kućicama koje smo sami sagradili po cijeni koja omogućava golo pokrivanje troškova, a to je 1500 kuna za deset dana za jednu obitelj - nastavlja Banić.

>> USKOK ne vjeruje sisačkim poreznicima, misli da štite županicu i njenu obitelj

Komentara 1

Avatar tajar
tajar
17:35 11.04.2014.

Svaka kaznena prijava trebala bi, uz ostale podatke, sadržavati podatke o osobi koja podnosi kaznenu prijavu! Pitam se koju onda težinu imaju anonimne denuncijacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije